ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Θανατηφόρο τροχαίο.. “καρφώθηκε” κάτω απο το απορριμματοφόρο! BINTEO >

1 month ago
919 Views
Το σοβαρό τροχαίο έγινε το πρωί της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου στον Άργος, στο ύψος του Carrefour Μαρινόπουλος. με θύμα έναν Ναυπλιώτη. Οδηγός του Αυτοκινήτου  που εκινείτο προς το Αργος , κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο, του και «καρφώθηκε» στο απορριμματοφόρο και σκοτώθηκε.Το θύμα ήταν γνωστός επαγγελματίας στην πόλη του Ναυπλίου. Παραλίγο να χτυπήσει και εργάτες της καθαριότητας του Δήμου Αργούς-Μυκηνών. Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας. Σήμερα (23.10.2015) πρώτες πρωινές ώρες, στο 47ο χιλιόμετρο της Παλιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου-Άργους, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 44χρονου. Προανάκριση…

Καρφώθηκε κάτω από σκουπιδιάρικο . Από τύχη γλίτωσε η υπάλληλος καθαριότητας που βρισκόταν στο σκαλοπάτι του απορριμματοφόρου

User Rating: 4.4 ( 1 votes)

Το σοβαρό τροχαίο έγινε το πρωί της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου στον Άργος, στο ύψος του Carrefour Μαρινόπουλος. με θύμα έναν Ναυπλιώτη.

Οδηγός του Αυτοκινήτου  που εκινείτο προς το Αργος , κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο, του και «καρφώθηκε» στο απορριμματοφόρο και σκοτώθηκε.Το θύμα ήταν γνωστός επαγγελματίας στην πόλη του Ναυπλίου.

Παραλίγο να χτυπήσει και εργάτες της καθαριότητας του Δήμου Αργούς-Μυκηνών.

img_9710_medium_1Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας.

Σήμερα (23.10.2015) πρώτες πρωινές ώρες, στο 47ο χιλιόμετρο της Παλιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου-Άργους, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 44χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους.

img_9733_mediumΓ.Α.Δ.Π. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Comments

Comments are closed.