ΝΑΥΠΛΙΟ : ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

5 days ago
5410 Views

ScreenHunter_783 Nov. 21 13.01ScreenHunter_790 Nov. 21 16.14

Κρεμασμένος μέσα στην επιχείρηση που διατηρούσε (γνωστή Ψαραγορά) τον τελευταίο χρόνο σε κεντρικό σημείο της πόλης του Ναυπλίου βρέθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου γνωστός επιχειρηματίας που διέμενε στο Τολό.  Ο 50χρονος αυτόχειρας φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ωστόσο, η αστυνομία δεν είναι ακόμη σε θέση να πει με βεβαιότητα τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

 Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο συνέταιρός του τον είχε καλέσει το πρωί στο τηλέφωνο, όμως  το είχε κλειστό. Ο συνέταιρός του ανησύχησε και πήγε από το κατάστημα και σε ένα μικρό δωμάτιο που βρίσκεται στο πίσω μέρος, τον εντόπισε ξαπλωμένο μπρούμυτα.

Μόλις αντελήφθη ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του, τον γύρισε για να τον συνεφέρει και εκεί διαπίστωσε ότι είχε περασμένο στο λαιμό του ένα λεπτό σχοινί φορτσάτο, το οποίο μάλιστα είχε σπάσει.

Αμέσως, ειδοποίησε το 166 και στο μαγαζί ήρθε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους τραυματιοφορείς να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

ScreenHunter_779 Nov. 21 12.54 Ο Ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο, εξέτασε, σύμφωνα με πληροφορίες,  για αρκετή ώρα τον άτυχο άνδρα. 

Δεν βρέθηκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον έσπρωξαν να θέσει τέρμα στη ζωή του, κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστή του ο οποίος θα αποσταλεί στα εργαστήρια της αστυνομίας για να ερευνηθούν οι τελευταίες επαφές του. Έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Ναυπλίου.

ScreenHunter_791 Nov. 21 16.25
Comments

Comments are closed.