Στην «τσιμπίδα» της Αστυνομίας 88χρονη γριά μάγισσα.

2 days ago
718 Views

Δεκάδες πελάτες με ερωτικά και ιατρικά προβλήματα εξαπατούσε ηλικιωμένη Τρικαλινή στην Τοπική Κοινότητα Φήκης του Δήμου Πύλης.

Όπως αποκαλύπτει τοtrikalanews.gr ύστερα από καταγγελίες εξαπατημένων πολιτών που η 88χρονη μάγισσα τους υπόσχονταν λύσεις κυρίως σε ερωτικά και ιατρικά προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν μέσω μαντζουνιών, χαρτομαντείας και κρυστάλλινης μαγικής σφαίρας μπήκε στο «μικροσκόπιο» των Αστυνομικών της Ασφάλειας Τρικάλων.

Σήμερα το πρωί στην μονοκατοικία της στην Φήκη Τρικάλων, εμφανίστηκαν ως πελάτισσες 2 Αστυνομικίνες της Ασφάλειας Τρικάλων οι οποίες ζήτησαν να τους λύσει η 88χρονη ιατρικό πρόβλημα, με την ηλικιωμένη να ζητά ως αμοιβή 500 ευρώ.

Οι Αστυνομικίνες είχαν προσημειώσει 100 ευρώ και της τα έδωσαν ως προκαταβολή και μόλις η μάγισσα τα …τσέπωσε μπήκαν στην οικία της Αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων όπου θα διανυκτερεύσει και αύριο αναμένετε να απολογηθεί στην Εισαγγελέα Τρικάλων.

Οι Αστυνομικοί φέρονται να έχουν βρει πελατολόγιο δεκάδων πολιτών ενώ διερευνούνται ταχυπληρωμές και συναλλαγματικές που βρέθηκαν στον χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε για συμπαράσταση στην 88χρονη έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Comments

Comments are closed.