Ολοκληρώθηκε ο αγώνας Downhill της Ύδρας – Ο Σ. Μπακρατσάς ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα

Apr 10, 2016
394 Views

Άρχισαν σήμερα, 9 Απριλίου 2016 στην Ύδρα οι αγώνες του αγωνιστικού διήμερου Hydra’s Trail Event 2016 που έχει συγκεντρώσει ένα πολύ μεγάλο αριθμών αθλητών και αθλητριών στο νησί αφού οι αγώνες Βουνού της Ύδρας παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και είναι μια από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις της Ελλάδας._SAM6529

Ο αγώνας Downhill της Ύδρας –  ο μοναδικός αγώνας κατάβασης στην Ελλάδα και η πιο γρήγορη “κούρσα” στο ορεινό τρέξιμο.

Στις 12:45  έγινε η συγκέντρωση των αθλητών του Downhill – τον μοναδικό αγώνα κατάβασης στην Ελλάδα – στο χώρο τερματισμού (αψίδα) στο λιμάνι απ΄ όπου ξεκίνησαν πεζοπορικά όλοι μαζί για το βουνό του Προφήτη Ηλία.

Η  εκκίνηση για τον αγώνα Downhill  δόθηκε στις 14:00  από τον εξωτερικό προαύλιο χώρο της Ιερής Μονής Προφήτη Ηλία που βρίσκεται λίγο κάτω από την ψηλότερη κορυφή του νησιού το «Έρε». Η εκκίνηση για κάθε αθλητή δινόταν ανά είκοσι δευτερόλεπτα και υπήρχε ηλεκτρονική χρονομέτρηση και το υψόμετρο είναι στα 500μ. Ο τερματισμός έγινε στο λιμάνι, σε υψόμετρο μηδενικό, αφού έχουν διανυθεί 3.9χλμ.

Ο Σ. Μπακρατσάς πρώτος και με τον καλύτερο χρόνο στον αγώνα Downhill…!!!

Ο Στέλιος Μπακρατσάς ήταν ο μεγάλος νικητής του αγωνίσματος Downhill ο δε χρόνος που έκανε για να διανύσει τα 3.9χλμ  στη κατάβαση του από βουνό του Προφήτη Ηλία ήταν 10 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα!!!

Συγχαρητήρια Στέλιο!!!

Οι αγώνες συνεχίζονται στις 17:00 με την εκκίνηση Junior’s mini race (6-9 ετών), στις 17:15  η εκκίνηση Junior’s mini race (10-12 ετών) και στις 17:45  η εκκίνηση του αγώνα Run & fun.

Θα ακολουθήσουν στις 20:30 οι απονομές του αγώνα Run and Fun   και στις 20:45 οι Απονομές του αγώνα Downhill  στο χώρο του Pasta Party (στον προαύλιο χώρο του εστιατορίου «Sunset».

Στο τέλος της σελίδας διαβάστε τον πίνακα κατάταξης http://hydraspoliteia.blogspot.gr/_SAM6411

 

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title