Ιωάννινα: Εισβολή «αλληλέγγυων» στο δημαρχείο – Όμηρος ο δήμαρχος

Apr 14, 2016
389 Views

Αποκλεισμένοι στο δημαρχείο Ιωαννιτών είναι αυτή την ώρα ο δήμαρχος της πόλης Θωμάς Μπέγκας (φωτό), ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ο γενικός γραμματέας του δήμου από ομάδα αντιεξουσιαστών που εισέβαλε στο γραφείο του δήμαρχου. Ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι οι 27 προσαχθέντες από την Εγνατία.
Φτάνοντας
στο δημαρχείο, οι αλληλέγγυοι συνάντησαν και προπηλάκισαν έξω από αυτό -μέσα στο αυτοκίνητό του- τον αντιδήμαρχο Παντελή Κολόκα, ο οποίος μόλις είχε αποχωρήσει από το Γραφείο του δημάρχου.

Θ. Μπέγκας
                                                                                           Θωμάς Μπέγκας

Νωρίτερα, είχε ανοίξει και πάλι η Εγνατία Οδός μετά από επέμβαση της αστυνομίας. Kατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης οι αστυνομικοί δέχθηκαν πέτρες και καδρόνια από μετανάστες και «αλληλέγγυους» και προχώρησαν σε 27 προσαγωγές. Ανάμεσα στους 27  προσαχθέντες βρίσκονται και τα μέλη των «αλληλέγγυων».

Από την πλευρά
τους, οι πρόσφυγες, κατευθύνθηκαν προς τον καταυλισμό, όπου έσπασαν τα τζάμια του φυλακίου της αστυνομίας και αυτή την ώρα πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία, ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι 27 προσαχθέντες.

Φωτό από το epirusgate.blogspot.gr
φωτό και βίντεο epirusgate.blogspot.com

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title