Δισεκατομμυριούχος στην Ιθάκη: ‘Θα σου πετάξω την κάμερα στη γ**** θάλασσα’

1 month ago
843 Views

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Σερ Φίλιπ Γκριν ξέσπασε μπροστά στην κάμερα του SKYnews με απειλές και βρισιές όταν δημοσιογράφοι τον ρώτησαν σχετικά με το κλείσιμο της BHSsir2

Ο Φίλιπ Γκριν ήταν μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων BHS με είδη για το σπίτι την οποία πτώχευσε και πούλησε έναντι… μιας λίρας σε επιχειρηματία. Εν μία νυκτί έμειναν άνεργοι 11.000 εργαζόμενοι ενώ άλλοι 22.000 πρώην εργαζόμενοι στην BHS κινδυνεύουν να χάσουν τις συντάξεις τους. Επίσης, αλλες τρεις επιχειρήσεις του Σερ Γκριν είχαν χρεοκοπήσει στο παρελθόν.AdTech Ad

Δημοσιογράφος του SKYnews αναζήτησε τον πολυεκατομμυριούχο στη διάρκεια των διακοπών του στα ελληνικά νησιά για να του θέσει ερωτήματα σχετικά με όλα αυτά και τον εντόπισε στο πολυτελές του γιοτ, αξίας 100 εκατ. λιρών.Όταν ο ρεπόρτερ τον εντόπισε στο Βαθύ της Ιθάκης, επιχείρησε να του μιλήσει αλλά ο Φίλιπ Γκριν αντέδρασε με θυμό. Κρατώντας απειλητικά ένα μπουκάλι νερό στο χέρι φώναζε «φύγετε από εδώ»

.Όταν ο δημοσιογράφος του είπε «θέλω απλώς να σας θέσω μερικές ερωτήσεις, ο επιχειρηματίας αναψοκοκκινισμένος επιτέθηκε στην κάμερα του τηλεοπτικού συνεργείου ουρλιάζοντας «αυτή θα την πετάξω στην γ@@@μένη θάλασσα».
Αμέσως μετά επέστρεψε στο υπερπολυτελές γιοτ του, τον «Λεοντόκαρδο» που έχει εμβαδόν όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, όπως σκωπτικά ανέφερε ο δημοσιογράφος. Μας πληροφορεί δε ότι στο σκάφος εργάζονται τουλάχιστον 40 άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους ένας σεφ και ένας άνθρωπος που έχει ως αποκλειστικό καθήκον του να βγάζει βόλτες τα σκυλάκια της οικογένειας.
Δείτε το βίντεο με την οργισμένη αντίδραση του επιχειρηματία παρακάτω:

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *