ΤΩΡΑ: Η κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη

2 weeks ago
689 Views
vark708

Στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης κηδεύεται σήμερα Πέμπτη στις 17:30, ο δημοφιλής ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης.

Ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού σινεμά, εξέπνευσε την Τρίτη 23 Αυγούστου, λίγες μέρες μετά τα 80α του γενέθλια, στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» όπου νοσηλευόταν.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε νυμφευτεί τρεις φορές κι είχε αποκτήσει τρία παιδιά.

Ο λόγος που δεν θα κηδευτεί σε νεκροταφείο του Πειραιά

Σύμφωνα με πληροφορίες του piraeuspress.gr, η οικογένεια Μπάρκουλη είχε πριν λίγες μέρες στο Δήμο Πειραιά, μιας και γνώριζε ότι αυτή τη φορά πολύ δύσκολα θα τα κατάφερνε ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ζητώντας να ταφεί στο νεκροταφείο της Ανάστασης.

Ο Δήμος Πειραιά ενημέρωσε την οικογένεια, ότι το εν λόγω νεκροταφείο αποτελεί πλέον μνημείο και δεν επιτρέπονται νέες ταφές, βάσει της κείμενης νομοθεσίας!

Προκειμένου ωστόσο ο Δήμος να τιμήσει τον Πειραιώτη ηθοποιό, προτάθηκε να «φιλοξενηθεί» ο Ανδρέας Μπάρκουλης σε οικογενειακό τάφο ενός επίσης διάσημου Έλληνα ηθοποιού, προκειμένου έτσι να ταφεί και να τιμηθεί όπως του αρμόζει. Η οικογένεια του ήταν από την αρχή αρνητική και απάντησε όχι στην πρόταση της Δημοτικής Αρχής Πειραιά.

Η νέα εναλλακτική πρόταση ήταν να πραγματοποιηθεί η κηδεία του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη στο νέο νεκροταφείο του Πειραιά στο Σχιστό, δημοσία δαπάνη ως ύστατο φόρο τιμής στον Πειραιώτη ηθοποιό.

Και πάλι η οικογένεια αρνήθηκε. Έτσι, για άγνωστο λόγο αποφασίστηκε να ταφεί στο Νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

 

 

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *