Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι από το απόγευμα

1 week ago
775 Views
c041e3d7bd

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα να είναι ισχυρά κυρίως στην Πελοπόννησο και ενδέχεται να συνοδεύονται και από χαλάζι. Θα εξασθενήσουν από το βράδυ του Σαββάτου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες νότιοι με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

 

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *