ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥ

3 weeks ago
249 Views
traktnekr-735x400
Την ζωή του έχασε ένας 65χρονος αγρότης στο Βαμβακόφυτο του Δήμου Σιντικής όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του την ώρα που εκτελούσε γεωργικές εργασίες στο χωράφι του το απόγευμα του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, ο 65χρονος ημεδαπός κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών σε χωράφι ιδιοκτησίας του, καταπλακώθηκε από τον γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ) που οδηγούσε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 65χρονος άντρας άργησε να επιστρέψει σπίτι του και οι συγγενείς του ανησύχησαν για το λόγο αυτό πήγαν να τον αναζητήσουν με αποτέλεσμα να τον βρούν νεκρό. Τις έρευνες και την προανάκριση…

καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

User Rating: 4.1 ( 1 votes)

Την ζωή του έχασε ένας 65χρονος αγρότης στο Βαμβακόφυτο του Δήμου Σιντικής όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του την ώρα που εκτελούσε γεωργικές εργασίες στο χωράφι του το απόγευμα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, ο 65χρονος ημεδαπός κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών σε χωράφι ιδιοκτησίας του, καταπλακώθηκε από τον γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ) που οδηγούσε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 65χρονος άντρας άργησε να επιστρέψει σπίτι του και οι συγγενείς του ανησύχησαν για το λόγο αυτό πήγαν να τον αναζητήσουν με αποτέλεσμα να τον βρούν νεκρό.

Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου

Comments

Comments are closed.