ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!

2 weeks ago
753 Views
assets_LARGE_t_11761_54056651
Με την καραμπίνα στα χέρα, ένας 39χρονος δημότης εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αγιάς, ζητώντας τα λεφτά που του χρωστάει ο δήμος. Σύμφωνα με το kosmos, ο ίδιος είχε εργαστεί, ως εποχικός εργάτης, τον Σεπτέμβριο του 2014, αλλά από τότε δεν είχε λάβει τα δεδουλευμένα των 500 ευρώ που του όφειλαν. Όταν τον αντίκρισαν, ένας αντιδήμαρχος, ένας δημοτικός σύμβουλος και οι υπάλληλοι, πάγωσαν αλλά κουβέντα στην κουβέντα τον ηρέμησαν. «Δεν έχω ούτε να φάω», τους έλεγε ο απελπισμένος δημότης, ο οποίος τελικά αποχώρησε αφού έλαβε έναντι 100 ευρώ. Από την πλευρά του δήμου Αγιάς έγινε…

Πήγε με καραμπίνα στον Δήμο για να πληρωθεί «Δεν έχω ούτε να φάω»

User Rating: 3.85 ( 1 votes)

Με την καραμπίνα στα χέρα, ένας 39χρονος δημότης εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αγιάς, ζητώντας τα λεφτά που του χρωστάει ο δήμος.

Σύμφωνα με το kosmos, ο ίδιος είχε εργαστεί, ως εποχικός εργάτης, τον Σεπτέμβριο του 2014, αλλά από τότε δεν είχε λάβει τα δεδουλευμένα των 500 ευρώ που του όφειλαν.

Όταν τον αντίκρισαν, ένας αντιδήμαρχος, ένας δημοτικός σύμβουλος και οι υπάλληλοι, πάγωσαν αλλά κουβέντα στην κουβέντα τον ηρέμησαν.

«Δεν έχω ούτε να φάω», τους έλεγε ο απελπισμένος δημότης, ο οποίος τελικά αποχώρησε αφού έλαβε έναντι 100 ευρώ.

Από την πλευρά του δήμου Αγιάς έγινε γνωστό ότι δεν επιθυμούν τη δίωξή του. Η αστυνομία πάντως, αργότερα, πήγε στο σπίτι του και τον συνέλαβε, ύστερα από καταγγελία αγνώστου, και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Comments

Comments are closed.