Προκαταρκτική εξέταση στο Νοσοκομείο Κιλκίς για να βρεθεί το φίδι…

3 months ago
508 Views
9A363000BC62EC74D969BDB1D90AB7CC

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς, Μαρία Βλάχου, μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων ότι βρήκαν φίδι στον χώρο των πλυντηρίων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας, των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς Αχιλλέα Καλεκμερίδη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του STAR, ανέφερε ότι εντόπισαν το φίδι στον χώρο των πλυντηρίων.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε στα τοπικά και εθνικά ΜΜΕ, η διοίκηση του νοσοκομείου διέταξε προκαταρτική εξέταση για τη διερεύνηση του περιστατικού.

Στις καταγγελίες των εργαζομένων περί άθλιων κτιριακών υποδομών, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «με υψηλό αίσθημα ευθύνης προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες λειτουργίας του νοσοκομείου προς όφελος των πολιτών αλλά και των εργαζομένων έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ανακαίνιση – αναδιαρρύθμιση του χώρου των πλυντηρίων, καθώς και της προμήθειας του κατάλληλου εξοπλισμού».

Ακομα υποστηρίζει ότι, έχουν ολοκληρωθεί οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την ανάθεση υπηρεσιών απεντόμωσης και μυοκτονίας στους χώρους του Νοσοκομείου και αναμένεται άμεσα η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο.

«Τέλος, θεωρούμε υποχρέωσή μας να επιβεβαιώσουμε τους πολίτες του Κιλκίς ότι ουδεμία ανησυχία πρέπει να έχουν για τις υπηρεσίες που προσφέρει το νοσοκομείο μας» καταλήγει η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Μαίρη Μπιμπή               

health.in.gr

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *