ΝΑΥΠΛΙΟ 346.000,00 .. ??? ΓΙΑ Το “ΝΤΑΜΑΡΙ”Ποιος τσέπωσε τα Λεφτά !!! και Σήμερα είναι στέκι Αναστεναγμών !! VIDEO 2014 – 2016

1 month ago
3512 Views

ΝΑΥΠΛΙΟ: Το “ΝΤΑΜΑΡΙ” πρασινίζει …
Ένα όνειρο του Αθλητικού Κόσμου γίνεται πραγματικότητα …

Στις 25/1 ο διαγωνισμός για το γήπεδο στο Προφήτη Ηλία Ναυπλίου. Με αριθμό πρωτοκόλλου 1 της 03/01/2011 περίληψης διακήρυξης ο Δήμος Ναυπλίου προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου:«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ “ΝΤΑΜΑΡΙ” ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ Τ.Δ. ΑΡΙΑΣ» προϋπ/σμού 346.000,00 με το Φ.Π.Α. 

………………………………………………………………………………………………………………………………

NAF11 NAF12 (1)

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ναυπλίου στις 25.01.2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι:  «σύστημα προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης»,  του άρθρου 6  του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ). Το έργο χρηματοδοτείται από: “ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ”.
Αν όλα πάνε καλά και ο διαγωνισμός αποβεί γόνιμος τότε είναι θέμα μηνών η ολοκλήρωση του έργου. Σε αυτή την περίπτωση από την ερχόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν το Ναύπλιο μπορεί να μπει σε ένα νέο δρόμο ανάπτυξης του αθλήματος.

Όλα λοιπόν δείχνουν πως επιτέλους μπήκαμε στην τελική ευθεία, για να κατασκευασθεί επιτέλους ένα γήπεδο στο γήπεδο, που να πορούν να χρησιμοποιούν ομάδες και ακαδημίες όλες τις ώρες και χωρίς τους περιορισμούς χρήσης του φυσικού χόρτου.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Στέκι ναρκομανών το «Νταμάρι» Μαρτίου 24, 2008

ghpedo

Σε άθλια κατάσταση το γήπεδο του Προφήτη Ηλία
Πλήρης αδιαφορία από τον δήμο Ναυπλίου

Του Γιάννη Γαλανόπουλου

Εν έτει 2008 στην πρωτεύουσα της Αργολίδας.

Στο Ναύπλιο του πολιτισμού και του τουρισμού όπου η νεολαία αναζητεί χώρους για να αθληθεί, ευκαιρίες για να δημιουργήσει και να ξεφύγει από τις , κάθε λογής, «παγίδες» της εποχής.

Το δημοτικό γήπεδο του Προφήτη Ηλία, το γνωστό ως «νταμάρι», έχει μεταβληθεί σε άντρο ναρκομανών και δίπλα στους πάγκους των ομάδων, εκεί που αλλάζουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, μπορεί ο καθένας, ανά πάσα ώρα και στιγμή, να βρει σύριγγες και υπολείμματα ναρκωτικών, προφυλακτικά και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Πρόσφατα και πριν την έναρξη του αγώνα Τοξότη – Αριστείωνα ο αρχηγός των γηπεδούχων εντόπισε στον ένα πάγκο του γηπέδου κάποια άτομα, άσχετα βέβαια με τις ομάδες, να κάνουν χρήση ουσιών με σύριγγες και μόλις είδαν τους παράγοντες να πλησιάζουν εξαφανίστηκαν…

Δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα ενός αθλητικού( υποτίθεται) χώρου που αντί να κατακλύζεται όλα τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα από αθλούμενους που να ασκούνται σε σωστές συνθήκες, έχει μετατραπεί σε στέκι εξαρτημένων ατόμων.

Παρά τις ..χρόνιες υποσχέσεις της , εκάστοτε, δημοτικής αρχής ότι το ‘’Νταμάρι» θα γίνει ένας οργανωμένος αθλητικός χώρος για τις , αρκετές , ομάδες ( επίσημες και μη) του δήμο, τίποτα δε έγινε ακόμη.

Ούτε και στο φετινό πρόγραμμα του δήμου Ναυπλίου, ούτε στο πρόγραμμα του κληροδοτήματος Κοντολέοντα, «χώρεσε» το έργο αναμόρφωσης αυτού του γηπέδου. Ενός γηπέδου που θα αποσυμφορήσει το Στάδιο του Ναυπλίου και με τα αναγκαία έργα (συνθετικός χλοοτάπητας, διαμόρφωση αποδυτηρίων και φωτισμός) θα «σπρώξει» περισσότερα παιδιά στο ποδόσφαιρο.

Όπως φαίνεται όμως, για το Δήμο Ναυπλίου άλλες είναι οιπροτεραιότητες και όχι η δημιουργία υποδομών που θα βοηθήσουν τον αθλητισμό της πόλης .Και μέχρι να δουν διαφορετικά μερικοί , άρχοντές μας , τα πράγματα θα χρειαζόμαστε ….φορτηγά για να απομακρυνθούν από το « Νταμάρι» τα σύνεργα του αργού θανάτου.

Και ίσως, μέχρι τότε, να έχει μακρύνει κι άλλο η μαύρη λίστα με τους νέους ανθρώπους που έχει η περιοχή θρηνήσει ως τώρα.

Ώρα λοιπόν για έργα, όχι για λόγια και μάλιστα σήμερα .

Γιατί αύριο θα είναι πλέον αργά.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Δημοσιογράφος

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..

ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΝΤΑΜΑΡΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ >  «Η επιστροφή»:

Στις 4 Αυγούστου 2016 , ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 μ.μ , στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

14d64cb41cc5d1945bf8a631332c437c_XL

ΘΕΜΑ 1
Περί λήψης απόφασης για την έγκριση εκπόνησης μελέτης με απευθείας ανάθεση του έργου «Γήπεδο ποδοσφαίρου Προφήτη Ηλία (Νταμάρι ) Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας –Εργασίες Αναβάθμισης

Με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε το στρογγυλό τραπέζι …

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *