ΕΓΚΛΗΜΑ… ΠΑΘΟΥΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ | 30χρονος Αιγύπτιος μαχαίρωσε 34χρονο Σύρο στο Μαχαιράδο | Δείτε τι έγινε…

4 days ago
666 Views
maxairado-fonos

Σοκ σε ολόκληρο το πανελλήνιο έχει προκαλέσει η αιματηρή συμπλοκή που συνέβη απόψε (12.09.2016) στη Ζάκυνθο με τραγικό απολογισμό ένα 34χρονο Σύρο που έπεσε νεκρός με τέσσερις μαχαιριές στην καρδιά μετά από συμπλοκή με 30χρονο Αιγύπτιο στο Μαχαιράδο. Στην υπόθεση εμπλέκονται τρεις συνολικά αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας Σύριος και δύο Αιγύπτιοι.
Ο δράστης και ο νεκρός Σύριος είχαν συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή από την Αστυνομία κατηγορούμενοι για κλοπές και διαρρήξεις. Η συμπλοκή έγινε λίγη ώρα αφ’ ότου αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους στον ανακριτή. Το συμβάν έγινε μετά από έντονη λογομαχία των δύο αντρών στην οποία στο τέλος, ο 30χρονος Αιγύπτιος τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον 24χρονο Σύριο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.
Όλα ξεκίνησαν, όταν δύο 30χρονοι υπήκοοι Αιγύπτου εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και από την έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες πέντε περιπτώσεων κλοπών από οικίες και οχήματα, το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διάφορες περιοχές της Ζακύνθου. Πιο συγκεκριμένα σε δύο περιπτώσεις, η πρώτη στην περιοχή Λαγοπόδο, όπου αφαίρεσαν από τουριστικό λεωφορείο ένα κινητό τηλέφωνο και η δεύτερη σε οικία, στον Παντοκράτορα, όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ. Ακολούθως, σε οικία στα Λαγκαδάκια, όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, εκ νέου στο Λαγοπόδο, όπου έφυγαν με 300 ευρώ καθώς και άλλα αντικείμενα και τέλος, σε οικία στον Παντοκράτορα, όπου η λεία τους ήταν 7.000 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα αξίας 400 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελευθεροι με περιοριστικούς όρους και επέστρεψαν στις οικίες τους. ωστόσο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ένας Αιγύπτιος πήγε στο σπίτι όπου έμενε η φίλη του, η οποία δεν του άνοιγε και περιμένωντας απέξω διαπίστωσε ότι είχε συνάψει σχέσεις με τον 34χρονο Σύρο. Τότε μαζί με τον φίλο του αφού λογόφεραν μαζί του, ο ένας φρόντιζε να παρακολουθεί μήπως τους έβλεπε κανείς και ο άλλος τράβηξε μαχαίρι καταφέρνωντας θανάσιμα χτυπήματα στο θύμα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία όπου άνδρες του Α.Τ. Λαγανά έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν και τους δυο Αιγύπτιους.
Από τη στιγμή εκείνη κρατούνται στην Διευθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου όπου δίνουν κατάθεση για το περιστατικό ενω μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ετοιμαστεί δικογραφία και θα προσαχθούν εκ νέου στον Εισαγγελέα προκειμένου να τους απαγγελθούν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ηθικής αυτουργίας

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *