Έρευνα για το επίμαχο βίντεο από τη Λέρο – Λιμενικός βρίζει και χτυπάει πρόσφυγα (video)

1 month ago
420 Views
e245b81f9fe67467fb82870d30f265fc-696x478

Οργή έχει προκαλέσει της τελευταίες ώρες, το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει άνδρα του Λιμενικού να βρίζει και να χτυπάει πρόσφυγα κατά τη διάρκεια διάσωσης στη Λέρο.

Το βίντεο αναπαράγεται τις τελευταίες ημέρες στα social media στα οποία αναρτήθηκαν εκατοντάδες επικριτικά σχόλια σε βάρος του άνδρα του λιμενικού. Το βίντεο είναι άγνωστο το πότε αλλά και το πού ελήφθη.

Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής έλαβε άμεσα γνώση του συμβάντος καθότι πρωταγωνιστής του επεισοδίου είναι στέλεχος του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και αργότερα το Αρχηγείο ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έρευνας για το επίμαχο βίντεο, τονίζοντας παράλληλα ότι ενημερώθηκαν αρμοδίως τόσο ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, όσο και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτης Ράπτης.

«Αναφορικά με οπτικοακουστικό υλικό που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, σύμφωνα με το οποίο στέλεχος του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. φαίνεται να χειροδικεί και να υβρίζει αλλοδαπό, από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώνεται, ότι το υπόψιν υλικό εξετάζεται, το περιστατικό ερευνάται και τα όποια αποτελέσματα και ενέργειες προκύψουν θα ανακοινωθούν άμεσα με νεότερο δελτίο τύπου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Λιμενικού.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *