Τα κορίτσια του Άργους στη Β΄Εθνική (φωτο&βίντεο)

May 8, 2016
1068 Views

Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Παναρκαδικού το Σάββατο (7/5) ο αγώνας μπαράζ του γυναικείου πρωταθλήματος ανάμεσα στο Φείδωνα Άργους και τις Καρυάτιδες Σπάρτης με την ομάδα του Άργους έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι να παίρνει την νίκη και την άνοδο στην Β’ Εθνική Γυναικών.ScreenHunter_3108 May. 08 00.03

Η αναμέτρηση ήταν συγκλονιστική με τις δύο ομάδες να δίνουν μία τρομερή παράσταση πάθους, θέλησης και δύναμης στις κατάμεστες κερκίδες του γηπέδου του Παναρκαδικού από φιλάθλους που ταξίδεψαν από το Άργος και από την Σπάρτη για να παρακολουθήσουν αυτόν τον σπουδαίο αγώνα.

Με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να κρέμεται σε μία κλωστή οι Καρυάτιδες έφθασαν μία ανάσα από το γολ στο 91’ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι στο σουτ της Λαμπράκη με τον Φείδωνα να απαντά στις ευκαιρίες ένα λεπτό μετά με την Νικολακάκου με φανταστικό τάκλιν να παίρνει την μπουκιά από το στόμα της Μαρίνη σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ από πλευράς Φείδωνα.

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης η ομάδα της Σπάρτης προηγήθηκε στο σκορ με την Λαμπράκη στο 95’ μετά από φάση διαρκείας με την Λάμπρου στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης να ισοφαρίζει με πλασέ σε 1-1 και έτσι οι δύο ομάδες να οδηγούνται στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί πιο ψύχραιμη φάνηκε η ομάδα του Φείδωνα Άργους επικρατώντας με 3-2 και έτσι πανηγύρισε έξαλλα την άνοδο της στα σαλόνια της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών εκεί όπου θα συναντήσει στο επόμενο πρωτάθλημα την γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title