«πρόσφυγες»! «Τώρα και στην Πελοπόννησο» ανακοίνωσε ο Δ.Βίτσας Την ώρα που η χώρα αργοπεθαίνει..

4 months ago
614 Views

Σαν… έτοιμους από καιρό βρήκε τους άρχοντες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, χαρακτηρίζοντας τους μελετημένους για το προσφυγικό θέμα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος πήγε στην Τρίπολη και είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη. Η Ελλάδα, όπως είπε ο Υπουργός, “πρέπει να αποδείξει ότι παρά τις δυσκολίες σε τέτοια ζητήματα αξιών μπορεί να σταθεί δυνατή. Θα φιλοξενηθούν παντού πρόσφυγες, με έναν γενικό καταμερισμό με βάση την φέρουσα ικανότητα της κάθε περιοχής”.

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο της κυβέρνησης σε συνεργασία με την Περιφέρεια και θα ανακοινωθεί σε όλους τους πολίτες.
“Καθαρά’ χαρακτήρισε με δηλώσεις του ο Πέτρος Τατούλης, τα μηνύματα που στέλνει η Περιφέρεια τα οποία, είπε, “αφοπλίζουν τις ακραίες φωνές που εκμεταλλεύονται το πρόβλημα αυτό για προσωπικά τους οφέλη”. “Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχει την πρόθεση να φιλοξενήσει ΜΚΟ” τόνισε χαρακτηριστικά.

Συμπερασματικά, στο τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται ότι θα ανακοινωθούν τα μέρη που θα φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες στην Πελοπόννησο καθώς και ο αριθμός τους. Τότε, θα πληροφορηθούμε αν προβλέπεται φιλοξενία προσφύγων και στην Αρκαδία.

 

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title