Σωματείο Εργαζομένων Ν.Μ. Ναυπλίου

2 days ago
626 Views
997065_297749730408691_2624581871853218035_n

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Για μια ακόμα φορά οι εργαζόμενοι της Ν.Μ.Ναυπλίου βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να αποδείξουμε τα αυτονόητα. Οι κινήσεις που έχει προχωρήσει η νέα διοίκηση του Γ.Ν.Αργολίδας με τη σύμφωνη γνώμη της 6ης Υ.ΠΕ. που αφορούν την ενοποίηση διοικητικών υπηρεσιών ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ το Δ.Σ.του Σωματείου και το σύνολο των εργαζομένων όπως αυτό αναφέρεται στο έγγραφο με αρ.πρωτ.31952/27-07-2016 του διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ κ. Γ. Γιαννόπουλου.
Αυτές οι κινήσεις καθώς και ένα σχέδιο οργανισμού του Γ.Ν Αργολίδας,που κυκλοφορεί σε κάποια mail, σίγουρα ΔΕΝ έχουν στόχο την αναβάθμιση και την ενίσχυση του Νοσοκομείου της πόλης μας αλλά αντίθετα την υποβάθμιση και το οριστικό κλείσιμό του.
Αυτό το νέο σχέδιο οργανισμού,που όπως ισχυρίζονται οι έχοντες την εξουσία-διοίκηση,θα τεθεί <<σε διαβούλευση>>,ρίχνει <<στάχτη στα μάτια>>στους πολίτες της Αργολίδας,είναι σχέδιο που έχει βγει από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από ιατρική και από παροχή υγειονομικών υπηρεσιών και θεωρούμε ότι θα επιφέρει επικίνδυνες καταστάσεις για τη δημόσια υγεία της Αργολίδας αφού μετακινεί ποιοτικά και αποδοτικά τμήματα όπως Καρδιολογικό,Ακτινολογικό,Χειρουργικό και άλλα.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ λοιπόν εκ των προτέρων και πριν τις διαβουλεύσεις τα σχέδια κάποιων που με φθηνές δικαιολογίες και με ελαφρά την καρδία θέλουν να ΚΛΕΙΣΟΥΝ την υγειονομική δομή της πρωτεύουσας του νομού Αργολίδας.
Έχουμε προτάσεις για υποστήριξη και αναβάθμιση του νοσοκομείου μας ώστε να έχουμε την καλύτερη συνεργασία με το γειτονικό νοσοκομείο.
ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title