Ο ζάμπλουτος Αιγύπτιος, Φατί Ραμπάχ Αλ- Σαρίφ. Η 26χρονη πρώην του Justin Bieber παντρέυεται έναν… 62χρονο

2 months ago
919 Views
delli_amiral_1

«Ο έρως χρόνια δεν κοιτά». Αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα και στην πρώην αγαπημένη του Τζάστιν Μπίμπερ, η οποία ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Αιγύπτιου Προέδρου του ομίλου Amiral, Φατί Ραμπάχ Αλ- Σαρίφ.

Ο λόγος για την 26χρονη Ξένια Ντέλι, η οποία –σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έθνους- ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον ζάμπλουτο 62χρονο!

Ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη, μετά από επιθυμία του μοντέλου και λέγεται ότι θα κοστίσει κάτι περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ.

λένε ότι το διάσημο τοπ μόντελ επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, ενώ η μητέρα της μιλά άπταιστα ελληνικά.

Πριν από ενάμιση μήνα το ζευγάρι έφτασε στο νησί με το λίαρ τζετ του επιχειρηματία προκειμένου να οργανώσει τον γάμο των ονείρων του, που οι φήμες θέλουν να αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ. Η Ξένια, η οποία συνοδευόταν από τη μητέρα της, σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την επίσκεψή της, γράφει στα ελληνικά «εντύπωση από τη Σαντορίνη».

Οι περίπου 150 καλεσμένοι, που προέρχονται από διάφορες χώρες, θα αρχίσουν να καταφθάνουν στο νησί από την ερχόμενη Πέμπτη. Για τη διαμονή τους έχουν κλειστεί πολυτελή ξενοδοχεία όπως τα Vedema, Grace, Mystique κ.ά. Μάλιστα το Mystique, το οποίο συγκαταλέγεται στα 20 ομορφότερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη σύμφωνα με το CNN Travel καθώς και στα βραβεία «2016 BRIDES Best Honeymoon Resorts in Europe», κατατάχθηκε από το Conde Nast Traveller στην παγκόσμια λίστα των 10 ομορφότερων ξενοδοχείων που είναι χτισμένα στην κορυφή βράχων.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Οινοποιείο Santo Wines στο χωριό Πύργος. Πρόκειται για μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα στο Ηφαίστειο και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον των προσκεκλημένων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση.

Το Catering Platis έχει αναλάβει το μενού, το οποίο περιλαμβάνει ελληνικές, ρωσικές αλλά και τουρκικές γεύσεις, μιας και ο πατέρας της νύφης είναι τουρκικής καταγωγής. Ειδικά από τη Ρωσία θα ταξιδέψει φημισμένο συγκρότημα της χώρας που θα αναλάβει να ανεβάσει το κέφι. Η βραδιά μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει χορό της κοιλιάς, αμέτρητα βεγγαλικά και πολλές εκπλήξεις. Το γλέντι θα συνεχιστεί και την επομένη ημέρα, Κυριακή, με ένα κεφάτο beach party στον Περίβολο.

 

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title