Έχασε την πτήση για Αθήνα η Άννα Κορακάκη λόγω ελέγχου στα όπλα της

1 month ago
661 Views
ImageHandler2

Την 20χρονη πρωταθλήτρια θα υποδεχτεί στο αεροδρόμιο ο υπουργός Εσωτερικών.

Μιάμιση ώρα αργότερα από ό,τι αρχικά αναμενόταν, στις 13:10 μετά το μεσημέρι, θα προσγειωθεί στην Αθήνα η χρυσή ελληνίδα ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη.

Η πτήση της Alitalia από τη Ρώμη (ενδιάμεσος σταθμός από το Ρίο ντε Τζανέιρο) επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας στις 11:40. Αλλά η άφιξη της Άννας Κορακάκη θα καθυστερήσει περισσότερο από μια ώρα.

Όταν το πρωί της Πέμπτης η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και ο προπονητής πατέρας της, Τάσος Κορακάκης, έφτασαν στη Ρώμη, επρόκειτο να πάρουν άλλη πτήση για Αθήνα. Αλλά τους καθυστέρησαν οι Ιταλοί στον έλεγχο για τα όπλα της. Και έτσι, έχασαν την πτήση για Αθήνα. Η άφιξη της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη αναμένεται μετά τις 13:00.

Η παραμονή της στην Αθήνα θα είναι σύντομη, αφού λίγες ώρες μετά την άφιξή της, θα ξαναμπεί στο αεροπλάνο, αυτή τη φορά για να πετάξει για τη Θεσσαλονίκη. Στο αεροδρόμιο Μακεδονία θα γίνει η δεύτερη… υποδοχή της. Τελικός προορισμός η γενέτειρά της, η Δράμα, η πόλη όπου βρίσκεται το πατρικό της και όπου βρισκόταν και το προπονητήριό της, πριν ο δήμος το κατεδαφίσει για να της στήσει κοντέινερ.

Την 20χρονη πρωταθλήτρια θα υποδεχτεί στο αεροδρόμιο από την πλευρά της κυβέρνησης ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο η Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σκοποβολή με πιστόλι στα 25 μέτρα, αλλά και χάλκινο στα 10 μέτρα με αεροβόλο.

Ο τελευταίος Έλληνας που είχε κερδίσει δύο μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν ο Κωνσταντίνος Τσικλητήρας, στον στίβο, το 1912.

Η επιτυχία της Κορακάκη έδωσε το πρώτο χρυσό σε ελληνική ολυμπιακή αποστολή από τους Αγώνες της Αθήνας, το 2004.

ΠΗΓΗ  News.gr

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *