Για την Μυρτώ και την Ασπασία οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ και του Άρη

2 months ago
733 Views
PALAIMAXOI-22
Μηνύματα αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έστειλαν για μια ακόμη φορά οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ και τους Άρη που αναμετρήθηκαν χθες στο στάδιο Αλκαζάρ με έναν σκοπό, να βοηθήσουν οικονομικά τις οικογένειες της Μυρτώς και της Ασπασίας, τα δυο κορίτσια που έπεσαν θύματα κακοποίησης και είναι καθηλωμένα σε αναπηρικά αμαξίδια.
Το φιλικό παιχνίδι που έληξε 2-2 παρακολούθησαν οι δυο κοπέλες συνοδευόμενες από τις μητέρες τους οι οποίες έδειξαν φανερά συγκινημένες και δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν από τα βάθη της καρδιάς τους διοργανωτές αυτού του φιλανθρωπικού αγώνα.
Συγκινημένοι ήταν και οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων, οι οποίοι πριν την έναρξη του φιλικού μαζί με την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και την ΕΠΑ Θεσσαλίας απένειμαν πλακέτες στις δύο κοπέλες, ενώ δόθηκαν φανέλες της ΑΕΛ από την Ερασιτεχνική και προσφέρθηκαν ανθοδέσμες. Πλακέτες δόθηκαν από την ΕΠΑ και στις δύο ομάδες.

Σε δηλώσεις τους τόσο ο γενικός διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας κ. Ρέγκολα όσο και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής κ. Λεωνίδας Μπακούρας σημείωσαν πως βοήθεια σε συνανθρώπους μας που δίνουν τον αγώνα της ζωής πρέπει να προσφέρεται από όλους μας, ενώ το ίδιο επισήμαναν από την πλευρά τους και οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων.
Πλακέτα στα δυο κορίτσια απένειμε και ο Σύνδεσμος Προπονητών Λάρισας με την ΕΠΣΛ ενώ οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ απένειμαν πλακέτα και στο σωματείο SAVE M.O.P.AΣ.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ βράβευσαν συγχρόνως και την κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιάννη Αλεξούλη, Λίλη για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο 2016 και για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Άμστερνταμ καθώς και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Χάλκης Μιλτιάδη Κόκκαλη, για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Οι δύο ομάδες που κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο στάδιο Αλκαζάρ αγωνίστηκαν ως εξής :

ΑΕΛ (Νίκος Βλαχούλης): Παπαδόπουλος, Ράμμος, Σελιώνης, Παπαντωνίου, Κολομητρούσης, Κούγιας, Μπακούρας, Γιάννης Τσιακμακίδης, Λιάπης, Βουτυρίτσας , Παραφέστας (Αγοραστός, Στάμου, Λόης, Βασιλείου, Παγκαρλιώτας, Παπαρίζος, Μπακογιάννης, Γκόλαντας, Τσιτσιλής, Τσώτσος, Νασιάκος, Φώτης Πλίτσης, Βαγγέλης Κώτσιος, Μίμης Τσακμακίδης, Δοδοντσάκης, Ντόσας. Επίσης στο γήπεδο ήταν οι Αργυρούλης, Γκαλίτσιος, Ζάμπας, Μαουσίδης, Ανδρεούδης, Μιχαήλ, Γιώργος Πλίτσης, Τσολάκης και Μπεριτζάς.ΑΡΗΣ (Κώστας Τσίλιος): Κλήμης, Γούναρης, Δράμπης, Αναγνώστου, Κόκκαλης, Μιχαλήτσιος, Οικονομίδης, Μπουγιουκλής, Χατζηεμμανουλίδης, Κασσάς, Σίμος, Πασιαλής, Σίτσας, Τολούδης, Μποϊκογλου, Τζιφόπουλος, Χατζόγλου, Μπαλτίδης, Δρογαλάς, Μπιμπισίδης, Παπαμιχαήλ, Κατσιαρός, Κολτσίδας, Σουργούτσης, Χαραλαμπίδης, Χρηστίδης, Σπυρίδων, Μπακούρας, Σκούτας, Βαζούκας.

Σημειωτέον ότι με τους παλαιμάχους της ΑΕΛ αγωνίστηκαν τόσο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός όσο και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας. Με τις δυο ομάδες αγωνίστηκε και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας κ. Λεωνίδας Μπακούρας.
Μετά το τέλος του αγώνα η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας παρέθεσε δείπνο προς τιμή των παλαιμάχων της ΑΕΛ και του Άρη καθώς και των δυο οικογενειών των κοριτσιών που δίνουν καθημερινά μεγάλη μάχη για τη ζωή. Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής ΕΠΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας κ. Λεωνίδας Μπακούρας αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά άψογος οικοδεσπότης ενώ την παράσταση έκλεψε ο γραμματέας του Συλλόγου παλαιμάχων της ΑΕΛ Ηλίας Σελιώνης που χάρισε άφθονο γέλιο με τις ατάκες του και τα πειράγματα του.
Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title