Αετός προσπάθησε να αρπάξει νεαρό αγόρι (photos)

7 days ago
564 Views
Αετός-αγόρι

Αετός προσπάθησε να αρπάξει νεαρό αγόρι.

Ένας αετός που συμμετείχε σε μια επίδειξη αρπακτικών πουλιών στο πάρκο Alice Springs Desert στην Αυστραλία, πέταξε προς το μέρος ενός νεαρού αγοριού και σύμφωνα με τις μαρτυρίες έμπηξε τα νύχια του στο κεφάλι του και προσπάθησε να το πάρει μαζί του, όπως θα έκανε με ένα ψάρι ή ένα μικρό θηλαστικό.

Η σοκαριστική στιγμή κατεγράφη από μια γυναίκα που επισκέπτονταν το πάρκο και παρακολουθούσε την επίδειξη.

Η μάρτυρας αναφέρει πως το αγόρι ανεβοκατέβαζε συνεχώς το φερμουάρ της ζακέτας του και πως το πουλί φάνηκε να ενοχλείται.

Το πάρκο διαφημίζει την παράσταση ως μια ευκαιρία για να δει κανείς από κοντά το μεγαλύτερο αρπακτικό πουλί της Αυστραλίας και μια εκπρόσωπος επιβεβαίωσε το περιστατικό.

Αετός προσπάθησε να αρπάξει αγόρι

πάρκο Alice Springs Desert

«Την Τετάρτη, 6 Ιουλίου ένα περιστατικό συνέβη στο Πάρκο Alice Springs Desert, όπου ένας αετός ήρθε σε επαφή με ένα μέλος του ακροατηρίου,» δήλωσε η εκπρόσωπος.

«Μια διεξοδική έρευνα σχετικά με τις συνθήκες πίσω από αυτό το περιστατικό είναι σε εξέλιξη και ο αετός θα απομακρυνθεί από την παράσταση, όσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.» συμπλήρωσε σύμφωνα με τον Guardian.

Το αγόρι δεν τραυματίστηκε σοβαρά καθώς φορούσε την κουκούλα και ξέφυγε με μόνο επιφανειακά τραύματα ενώ έλαβε αμέσως τις πρώτες βοήθειες.

Άλλοι μάρτυρες αναφέρουν πως στο σημείο επικράτησε πανικός και η μητέρα του αγοριού ούρλιαζε τρομοκρατημένη.

Αετός προσπάθησε να αρπάξει νεαρό

Αυστραλία

Ο Αυστραλιανός αετός με την ουρά σφήνα είναι το μεγαλύτερο αρπακτικό πουλί της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με το Bird Life έχει κατά μέσο όρο άνοιγμα φτερών 2,3 μέτρα και τρέφεται με κουνέλια, πουλιά και σαύρες και μικρά αρνιά.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title