Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας .

3 εβδομάδες ago
78 Views

Οι εκλογές είναι ωραίες αλλά και δύσκολες , ταυτόχρονα ομως είναι σημαντικές γιατί μας κάνουν πιο δυνατούς και σίγουρους για τους εαυτούς μας.

θεωρώ ότι έκανα έναν τίμιο αγώνα , όπως όλοι στην ομάδα μας και φυσικά ο Τάσος Λάμπρου και είμαι πολύ περήφανος που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του όντας ένας από τους καλυτέρους ανθρώπους που έχω γνωρίσει .. Ήταν χαρά μου που ασχολήθηκα πρώτη φορά με τα κοινά και κατάφερα να βγω πρώτος στον συνδυασμό μου στην Ερμιονιδα και να καταλάβω μια τιμητική θέση στο σύνολο των υποψήφιων όλων των συνδυασμών …Αυτό θα είναι η παρακαταθήκη μου στις επόμενες μάχες που έρχονται.

Όλοι από εδώ και στο εξής θα κριθούμε από την στάση μας και την συνέπεια μας ,είναι χρέος μας όμως πρωτίστως να φτιάξουμε την καθημερινότητα μας και να σταθούμε δίπλα στο κόσμο μας, είτε μας ψήφισε είτε όχι..

Κατάφερα και κέρδισα ανθρώπους που μου στάθηκαν με αγάπη και με στήριξαν πραγματικά , μα πάνω από όλα να ευχαριστήσω την οικογένειας μου για τις αξίες και τις αρχές που μου δώσανε και που τις υπερασπίζομαι.


Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας .
Από σήμερα #xekiname για το ΕΜΕΙΣ και #proxwrame…. για τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
Lazaros Akis Goutos

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *