ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ και δημοτικές εκλογές: «με το όπλο παρά πόδας»

2 μήνες ago
39 Views

Στα αίτια της μη καθόδου δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και σε πολίτικες σκοπιμότητες πολιτικών παραγόντων που τα περασμένα χρόνια μας δίχασαν  με ψευτοδιλήμματα για να κάνουν πολιτικές καριέρες, τοπικά και όχι μόνο.

Η παράταξη θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο παρέμβασης.  Αυτό εξάλλου είναι το κύριο χαρακτηριστικό της, όπως και  η προσπάθεια  συλλογικής λειτουργίας.   Θα παρέμβουμε κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και μετά τις εκλογές με τις απόψεις μας για το Δήμο.  

Δεν θα στηρίξουμε κανένα συνδυασμό από αυτούς που έχουν δηλώσει ότι θα κατέβουν στις εκλογές. Ο κάθε δημότης μπορεί να σταθμίσει τα πράγματα και ψηφίζει κατά συνείδηση.  Αυτό άλλωστε  κάναμε πάντα με συνέπεια  σε όλα τα εκλογικά διλήμματα. 

Δυστυχώς, σ΄ αυτές τις εκλογές δεν θα είμαστε στο ραντεβού μας με τις κάλπες. Θα είμαστε όμως παρόντες στη συνεχή προσπάθεια να μπολιάσουμε την κοινωνία και τους δημότες με νέες ιδέες, με συμμετοχικές προσπάθειες, με την αναβάθμιση του ρόλο του εμείς και όχι του εγώ.

Στην πολυετή παρουσία μας κερδίσαμε στο χώρο των ιδεών και απόψεων. Είχαμε τη συμπάθεια των δημοτών αλλά τις περισσότερες φορές, όχι χωρίς δικές μας ευθύνες,  η αγάπη τους «αργούσε μια μέρα». Το κακό ήταν ότι αυτή η ημέρα ήταν η μέρα των εκλογών…..

Στα δημοτικά μας όπλα δηλώνουμε «παρά πόδας».

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *