Όλοι να βοηθήσουμε το Άργος να γίνει φιλικό προς τους επισκέπτες του Εμπορικός Σύλλογος

2 months ago
536 Views
13076766_10207778102144014_2262981879149083478_n

Εμπορικός Σύλλογος Άργους:Συνάδελφοι χρόνια πολλά , καλό Πάσχα.
Το κέντρο της πόλης μας παίρνει την τελική του μορφή και σύντομα αφού ολοκληρωθεί και το υπόλοιπο έργο πιστεύουμε ότι η συνολική εικόνα θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική .
Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους θεωρεί ως πολύ θετική εξέλιξη την ολοκλήρωση της υλοποίησης της ανάπλασης του κέντρου της πόλης,και ελπίζει να προστατευτεί ανάλογα το σημαντικό αυτό έργο , όπως αντίστοιχα και οι πεζόδρομοι.
Το όμορφο κέντρο θα προσελκύσει τον κόσμο που απέφευγε λόγο των εκτελούμενων έργων το κέντρο της πόλης.
Βέβαια είναι αναγκαίο να ασχοληθεί η δημοτική αρχή με στοχευμένες βελτιώσεις του κυκλοφοριακού και με την απαραίτητη εύρεση δημοτικών χώρων στάθμευσης .
Ειδικά τώρα που το Άργος προσδοκά να έχει αυξημένη επισκεψιμότητα , δεν πρέπει να απογοητεύσουμε τον κόσμο, προκαλώντας εκνευρισμό και ταλαιπωρία στους εκτός του Άργους επισκέπτες, που αναγκαστικά προσέρχονται εντός της πόλης με αυτοκίνητο .
Για τους Συναδέλφους και φίλους που μένουν στο Άργος θεωρούμε αναγκαίο να αφήνουν τις θέσεις ελεγχομένης στάθμευσης για τους επισκέπτες για κάθε είδους αγορές από τα καταστήματά μας ή για άλλες δουλειές.
Από την πλευρά της η δημοτική αστυνομία πρέπει να προστατεύει με περισσότερους ελέγχους τις λίγες προσφερόμενες θέσεις για εξυπηρέτηση των επισκεπτών .
Η τροχαία επίσης θα πρέπει να συμμετέχει στην καλή λειτουργία του κυκλοφοριακού και ειδικά να ελέγχει τις θέσεις φορτοεκφόρτωσης για να μην δημιουργούν πρόβλημα τα φορτηγά όταν προμηθεύουν τα καταστήματα .
Συνάδελφοι πρέπει όλοι να βοηθήσουμε το Αργος να γίνει φιλικό προς τους επισκέπτες του .
ΤΟ Δ.Σ

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title