Χιλιάδες κόσμου αποχαιρέτησε τη 16χρονη Νίκη -Συντετριμένοι οι γονείς της Νίκος Νικολόπουλος και Τασία Μανωλοπούλου και τα αδέλφια της

2 months ago
547 Views
ljannbvbgm5756e2c4b628e

Χιλιάδες κόσμου είπε το τελευταίο αντίο σήμερα το απόγευμα στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας στη 16χρονη Νίκη, η οποία έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στην Εντατική. Συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες εξέφρασαν τον πόνο του και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου, που δέχθηκαν ένα βαρύτατο πλήγμα της μοίρας.

Είναι ενδεικτικό ότι στις 7.45 το απόγευμα η οικογένεια ακόμη δέχονταν συλληπητήρια από το πλήθος κόσμου που είχε σπεύσει στον Ιερό ναό.

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα. Συντετριμένη η μητέρα της Νίκης, Τασία Μανωλοπούλου, κρατούσε σφιχτά από το χέρι τα παιδιά της Αφροδίτη Ιωάννη και Ανδρέα, ενώ ακολουθούσε ο Νίκος Νικολόπουλος βαθιά συντετριμένος, επίσης.

Κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς στον Άγιο Ανδρέα καθώς ο χαμός της Νίκης έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τους Μητροπολίτες Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, Ηλείας κ.κ. Γερμανό και ο Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος.

“Παρών” ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης.

Μεταξύ άλλων παρέστησαν: ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κατσανιώτης, οι π. βουλευτές: Απόστολος Ανδρεουλάκος, Πέτρος Μαντούβαλος, Μάριος Σαλμάς, Μαρία Κυριακοπούλου, Μιχάλης Αρβανίτης, Γιώργος Καλαντζής, ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, Π. Σκούτας, οι δήμαρχοι Καλαβρύτων Γ. Λαζουράς και Αιγιαλείας Θ. Παναγόπουλος, οι π. δήμαρχοι: Ανδρεάς Καράβολας, Ευάγγελος Φλωράτος, Γιάννης Δημαράς, Σάκης Γκουτσούλιας, οι πρώην περιφερειάρχες: Δήμητρα Μπάστα, Παναγιώτης Καββαδάς και Σπύρος Σπυρίδων, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Φίλιας, Γιώργος Σιγαλος, Θόδωρος Ξυλιάς, Ανδρέας Φίλιας, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων: Κώστας Χριστόπουλος, Βίβιαν Σαμούρη, Χρήστος Πατούχας , Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊας, ο Δημήτρης Κατσικόπουλος τ. Νομάρχης, ο Βασίλης Μπεκίρης πρώην υφυπουργός, Θ. Δούρος επιχειρηματίας, Θανάσης Γιανναδάκης Πρόεδρος ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας, Λένα Καλεντζιώτη, πρώην αντιδήμαρχος , Γιώργος Ζαφειρόπουλος, πρώην αντιδήμαρχος, Νίκος Καρακίτσος επιχειρηματίας, Δημήτρης Αϊβαλής, Θρασύβουλος Μαυρομμάτης, Σωτήρης Μαμμάσης, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, διευθυντής του γραφείου της αναπληρώτριας υπουργού Σίας Αναγνωστοπούλου κ.α.

Στεφάνια μεταξύ άλλων έχουν στείλει ο Νίκος Βούτσης, πρόεδρος της Βουλής, ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Κώστας Μίχαλος του ΕΒΕΑ, ο κ. Κοπελούζος.

 

 
 

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title