Χαροπαλεύει η 17χρονη που την πυροβόλησε ο πατέρας της στο κεφάλι.

2 years ago
46729 Views
Το τραγικό συμβάν, όπου ο πατέρας πυροβόλησε την κόρη του στο κέντρο του Άργους, όπως το περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες στην κάμερα του MAX TV. Η ιατρική γνωμάτευση.Όλη η Ελλάδα εύχεται να ζήσει η 17χρονη Ασπασία από το Άργος, που το μεσημέρι πυροβολήθηκε από τον πατέρα της. Αυτή την ώρα δίνει μάχη για τη ζωή της και χρειάζεται επειγόντως αίμα. Η κοπέλα βρίσκεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας αλλά όσοι θέλετε να δώσετε αίμα μπορείτε να πάτε και στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Άργους. Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η απόπειρα της εν ψυχρώ δολοφονίας μιας 17χρονης στο κέντρο του Αργους από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι με όπλο που είχε παράνομα στην κατοχή του. Ολα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία του Αργους. Ο 47χρονος επιχειρηματίας έτρωγε μαζί με την ανήλικη κόρη του σε εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή. Σε κάποια στιγμή η νεαρή σηκώθηκε από το τραπέζι και κατευθύνθηκε στο περίπτερο όπου βρίσκεται στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς. Λίγα λεπτά αργότερα ο πατέρας της την ακολούθησε και για άγνωστη αιτία την πυροβόλησε με ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και το κεφάλι. Στην συνέχεια ο 47χρονος πήγε σπίτι του και με το ίδιο πιστόλι που βρήκαν οι αστυνομικοί δίπλα του, αυτοπυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στη στοματική κοιλότητα. Η 17χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αργους αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της διεκομίσθη εσπευσμένα στην Αθήνα, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, εκεί όπου, μετά από λίγο μεταφέρθηκε και ο πατέρας της ο οποίος νοσηλεύεται, επίσης, σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρουν να κρατήσουν στη ζωή την άτυχη κοπέλα.

ΑΡΓΟΣ

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΌΤΕΡΑ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ

User Rating: 4.5 ( 1 votes)
0

tragodia-argos-aspasia-660Το τραγικό συμβάν, όπου ο πατέρας πυροβόλησε την κόρη του στο κέντρο του Άργους, όπως το περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες στην κάμερα του MAX TV. Η ιατρική γνωμάτευση.Όλη η Ελλάδα εύχεται να ζήσει η 17χρονη Ασπασία από το Άργος, που το μεσημέρι πυροβολήθηκε από τον πατέρα της. Αυτή την ώρα δίνει μάχη για τη ζωή της και χρειάζεται επειγόντως αίμα. Η κοπέλα βρίσκεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας αλλά όσοι θέλετε να δώσετε αίμα μπορείτε να πάτε και στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Άργους.

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η απόπειρα της εν ψυχρώ δολοφονίας μιας 17χρονης στο κέντρο του Αργους από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι με όπλο που είχε παράνομα στην κατοχή του.
Ολα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία του Αργους. Ο 47χρονος επιχειρηματίας έτρωγε μαζί με την ανήλικη κόρη του σε εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή. Σε κάποια στιγμή η νεαρή σηκώθηκε από το τραπέζι και κατευθύνθηκε στο περίπτερο όπου βρίσκεται στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς. Λίγα λεπτά αργότερα ο πατέρας της την ακολούθησε και για άγνωστη αιτία την πυροβόλησε με ένα πιστόλι, που κατείχε παράνομα, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και το κεφάλι.
Στην συνέχεια ο 47χρονος πήγε σπίτι του και με το ίδιο πιστόλι που βρήκαν οι αστυνομικοί δίπλα του, αυτοπυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στη στοματική κοιλότητα.
Η 17χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αργους αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της διεκομίσθη εσπευσμένα στην Αθήνα, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, εκεί όπου, μετά από λίγο μεταφέρθηκε και ο πατέρας της ο οποίος νοσηλεύεται, επίσης, σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρουν να κρατήσουν στη ζωή την άτυχη κοπέλα.eeeeeeeeeee (2)