Φόνος στο Ολυμπιακό Χωριό – Μέλος της ρωσικής αποστολής σκότωσε ληστή

2 days ago
900 Views
fonos708

Τα δυσάρεστα γεγονότα συνεχίζονται στο Ρίο ντε Τζανέιρο, λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Ενας νεαρός Βραζιλιάνος έχασε τη ζωή του στο Ολυμπιακό χωριό, όταν προσπάθησε να ληστέψει μέλος της ρωσικής αποστολής.

Ο Μάρκος Σέζαρ Φερές Μπράγκα, είναι ο Βραζιλιάνος νομικός, ο οποίος για την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων εργάζεται για την αποστολή της Ρωσίας. Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του και την κόρη του, μέσα στο τζιπ BMW X6,  δέχθηκε επίθεση από επίδοξο ληστή, ο οποίος υπό την απειλή όπλου ζήτησε το ρολόι του Μπράγκα.

Ο δικηγόρος, ο οποίος είναι ερασιτέχνης αθλητής ζίου-ζίτσου κατάφερε με μια κίνηση να τον αφοπλίσει και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πυροβόλησε τον νεαρό με το ίδιο του το όπλο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η αστυνομία μάλιστα, η οποία έφτασε στον τόπο του εγκλήματος, άφησε για αρκετές ώρες το πτώμα στο δρόμο μέχρι να πάρει όλες τις καταθέσεις, με αποτέλεσμα αρκετοί αθλητές να αντικρίζουν το τραγικό θέαμα κατά την είσοδό τους στο Ολυμπιακό χωριό.

Πάντως, εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης διέψευσε το γεγονός, λέγοντας πως όλοι όσοι εργάζονται για την ρωσική αποστολή μετακινούνται με συγκεκριμένα οχήματα και όχι με ιδιόκτητα, χωρίς ωστόσο να θελήσει να δώσει λεπτομέρειες για το τραγικό περιστατικό.

 

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title