Φρούριο το Άγιο Όρος εν όψει της επίσκεψης Πούτιν

May 18, 2016
1600 Views
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

ScreenHunter_3440 May. 18 16.29Σε φρούριο έχει μετατραπεί η Αθωνική Πολιτεία όψει της επίσκεψης του Βλαντιμίρ Πούτιν στις 28 Μαΐου.

Ήδη, δεκάδες άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του ρώσου προέδρου έχουν φτάσει και έχουν εγκατασταθεί στη μονή Αγίου Παντελεήμονος, η οποία έχει κλείσει και δεν δέχεται παρά μόνο πολύ συγκεκριμένους επισκέπτες.

Οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Πούτιν έχουν εγκαταστήσει «κόφτες» των τηλεπικοινωνιών, που διακόπτουν τις επικοινωνίες σε μεγάλη απόσταση, σύμφωνα με το Έθνος.AdTech Ad

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια μέλη από τους επονομαζόμενους «Λύκους της Νύχτας» έχουν ήδη περάσει στο Άγιον Όρος, χωρίς τις μηχανές τους και θα μείνουν στον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι την επίσκεψη του ρώσου προέδρου.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα από τις 27 Μαΐου και θα μεταβεί αυθημερόν στο Άγιον Όρος σε μία επίσκεψη καθαρά προσκυνηματικού χαρακτήρα, όπου θα βρίσκεται ήδη ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών, Κύριλλος.

Τον Β. Πούτιν θα συνοδεύει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και σίγουρα οι υφυπουργοί Γιάννης Αμανατίδης και Μάρκος Μπόλαρης που συνδέονται και πνευματικά με το Άγιο Όρος, το οποίο και επισκέπτονται συχνά

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title