ΤΩΡΑ: Τραγωδία στην Αίγινα – Τρεις νεκροί έπειτα από σύγκρουση ταχύπλοου με τουριστικό σκάφος

1 month ago
654 Views
590_55e48557338cf889c8a59056b73981e1

Σύγκρουση επιβατηγού τουριστικού σκάφους με ταχύπλοο σημειώθηκε ανοιχτά τηςΑίγινας. Οι πρώτες πληροφορίες από το λιμενικό, κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς.

Νεκροί είναι ο χειριστής της λάντζας, ένα παιδάκι 2 ετών και ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, και εξετάζεται αν είναι ο πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για τις πρώτες βοήθειες και με ελικόπτερο θα διακομιστούν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στο Κέντρο Υγείας έχουν μεταφερθεί και οι υπόλοιποι επιβάτες της λάντζας, οι οποίοι έχουν μικροτραυματισμούς, αλλά κυρίως έχουν υποστεί ισχυρό σοκ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τουριστικό σκάφος επέβαιναν 20 άτομα. Στο σημείο σπεύδουν δύο πλωτά σκάφη του λιμενικού και ένα ελικόπτερο.

Το τουριστικό καραβάκι έκανε το δρομολόγιο Πέρδικας – Μονής και σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους επιβάτες βρίσκονταν πολλά παιδιά όπως συνηθίζεται αυτές τις ώρες, καθώς πολλές οικογένειες μετέβαιναν για να απολαύσουν το μπάνιο τους στην παραλία της Μονής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το ταχύπλοο που εμβόλισε το τουριστικό σκάφος ανοιχτά της Αίγινας είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Πηγή φωτό: aeginaportal.gr

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *