Τρισάθλιο δημοσίευμα για τον Γιάννη Μανιάτη – Χτύπημα κάτω από τη μέση για τον πρώην υπουργό

2 months ago
2529 Views
exofilo16-7

Με ένα χυδαίο,προσβλητικό και ανευ προηγουμένου πρωτοσέλιδο σημερινή αθηναϊκή “εφημερίδα” χτυπάει κάτω από την μέση το πρώην υπουργό ΠΕΚΑ και βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη, καθώς τον εμπλέκει με τον τίτλο της σε “ιδιαίτερες” σχέσης με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ.exofilo16-7

«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Κυλιόντουσαν στα ξενοδοχεία ο υπουργός και ο διάδοχος του Ιερώνυμου». Το ρεπορτάζ που τσακίζει τα κόκκαλα της αστικής υποκρισίας

Το δημοσίευμα είναι κατάπτυστο και για όσους γνωρίζουν έστω και λίγο τον κ. Μανιάτη αντιλαμβάνονται αμέσως τον σκοπό του δημοσιεύματος.

Όποιος διάβασε το περιεχόμενο του ρεπορτάζ, αντιλαμβάνεται την ψυχική, αλλοπρόσαλλη κατάσταση του γράφοντος.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο κ Μανιάτης θα κινηθεί νομικά εναντίων του συκοφαντικού, χυδαίου και προσβλητικού, για το όνομά του δημοσιεύματος.

Για τους καλά γνωρίζοντες ο Γιάννης Μανιάτης έχει γίνει το κόκκινο πανί για την πρωτοβουλία του στην ανασύσταση του κενροαριστερού χώρου και με τις πρωτοβουλίες του, έχει μπει στο στόχαστρο των νταβατζήδων της παραεξουσίας που με αυτόν τον χυδαίο τρόπο θεωρούν πως θα τον βλάψουν πολιτικά.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *