Το σουβλάκι που κέρασε ηλικιωμένος σε 16χρονη του κόστισε 2500 ευρώ – Τι συνέβη

6 days ago
1023 Views
kqefdoohka57e3834567fff

Ακριβά πλήρωσε τη βόλτα με μια 16χρονη ένας 70χρονος, μια ιστορία που εκτυλίχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr το μεσημεράκι της Τετάρτης στον Πύργο. Η βόλτα βγήκε ξινή για τον ηλικιωμένο πρωταγωνιστή όταν στην περιοχή Χαλικιάτικα συναντήθηκε με 16χρονη ΡΟΜΑ. Είπαν ότι είπαν, έγιναν και προτάσεις και το πράγμα πήρε το δρόμο του.

Ξεκίνησε με “ρομαντικό” γεύμα σε σουβλατζίδικο της περιοχής, όπου ο 70χρονος κέρασε σουβλάκι την 16χρονη. Μετά οι δύο τους επιβιβάστηκαν σε ΙΧ και ακολούθησαν το δρόμο προς την περιοχή της γέφυρας του Αλφειού.

Κάπου εκεί σε χώρο με απόλυτη ηρεμία, η 16χρονη έδρασε με τη “μέθοδο της απασχόλησης. Αφού είδε πως ο «παππούς» είχε πακέτο… δεν άργησε να σκεφτεί το σχέδιο δράσης και λίγο αργότερα το πακέτο με τα 2500 ευρώ που είχε μέσα σε νάιλον σακούλα σε θήκη στο πλάι της πόρτας βρέθηκε στα χέρια της.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν αργότερα στην Αστυνομία, η 16χρονη άρπαξε τα χρήματα βγήκε από το αυτοκίνητο και έγινε καπνός… Οι αναζητήσεις αργότερα, είχαν αποτέλεσμα ως προς τον εντοπισμό της κοπέλας αλλά όχι και του ποσού.

ilialive.gr

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *