Τι απίστευτο διαφημίζει ο Κλάρκσον;

3 days ago
486 Views

Mε το μοναδικό του χιούμορ ο Κλάρκσον διαφημίζει τη πρωτοποριακή υπηρεσία παράδοσης εμπορευμάτων με… drone, που ετοιμάζει η Amazon.
Ο πρώην παρουσιαστής της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής παγκοσμίως, του Top Gear στο BBC, έχει πλέον μεταφερθεί στο συνδρομητικό κανάλι Amazon Prime, το οποίο φυσικά και ανήκει στην αμερικανική Amazon. Εκεί, στα διαλείμματα της προετοιμασίας της νέας του εκπομπής, της οποίας ακόμα ο τίτλος καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, διαφημίζει ορισμένες από τις υπηρεσίες του νέου του εργοδότη, με πιο πρόσφατη αυτήν της παράδοσης εμπορευμάτων με… drone, δηλαδή με ιπτάμενα ελικοπτεράκια. Ναι, δεν είναι πλάκα.

Η Amazon έχει εδώ και καιρό εξελίξει μια σειρά από αυτόνομα κινούμενα ελικοπτεράκια, που έχουν τη δυνατότητα μέσα σε μισή ώρα να παραδίδουν μικρά σε μέγεθος εμπορεύματα απευθείας στο χώρο του πελάτη. Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video, τα drone έχουν τη δυνατότητα μέσω GPS να βρίσκουν μόνα τους το δρόμο τους, διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες αποφυγής πρόσκρουσης με άλλα ιπτάμενα ή επίγεια αντικείμενα και είναι πλήρως αυτοματοποιημένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες της περιοχής που κινούνται.

Υπάρχει φυσικά ένα πρόβλημα: η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ δεν έχει δώσει ακόμα τις απαραίτητες εγκρίσεις πτήσης αυτών των αυτόνομα κινούμενων μικρών ελικοπτέρων, με αποτέλεσμα η Amazon μέσω των διαφημίσεών της, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πιέσει για μια απόφαση μέσω επιρροής στην κοινή γνώμη. Πέρα ωστόσο από τον πρακτικό του χαρακτήρα, το video του Κλάρκσον αποδεικνύει για μια ακόμα φορά το εξαιρετικό βρετανικό του χιούμορ και φυσικά βγάζει πολύ γέλιο.

 

Comments

Comments are closed.