Την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης με Αμαξίδιο

3 days ago
507 Views
13615344_1041692115908779_5541355834985975647_n

Την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης με Αμαξίδιο κατέλαβε ο αθλητής του σωματείου μας Στέφανος Μπάμπης.

Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στο γήπεδο Κ1 στις 8 και 9 Ιουλίου με την συμμετοχή έξι αθλητών.

Οι αγώνες έγιναν με την διαδικασία ομίλων έτσι ο αθλητής μας κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο με τους Διαλεκτόπουλο και Πατρωνίδη.

Κέρδισε τον Πατρωνίδη 6-0, 6-0 και τον Διαλεκτόπουλο 6-4, 7-6 (9-7 στο tie break) κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλό του φτάνοντας στον τελικό.

Εκεί αντιμετώπισε τον αθλητή των “Αετών Αθηνών” και πρωταθλητή Ελλάδος Στ. Διαμαντή όπου ο Στέφανος Μπάμπης ηττήθηκε με σκορ 1-6, 0-6.
Τρίτος κατετάγει ο αθλητής του “Ηρόδικου Κομτηνής” Π. Σαουλίδης
.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανος αγωνίζεται σε κατηγορία με τενίστες που έχουν αναπηρία και στα άνω άκρα όμως λόγω έλλειψης άλλων τετραπληγικών τενιστών αγωνίστηκε στην κατηγορία των αθλητών με αναπηρία μόνο στα κάτω άκρα. Αυτή η λεπτομέρεια κάνει το επίτευγμα του αθλητή μας ακόμη πιο σημαντικό και δείχνει πόσο ανταγωνιστικός μπορεί να είναι ο Στέφανος Μπάμπης ακόμα και σε διεθνές υψηλά αγωνιστικό επίπεδο.

Συγχαρητήρια Στέφανε και εις ανώτερα!

(Στην φωταγραφία από την στιγμή της απονομής των μεταλίων από αριστερά: Κων. Σιάχος αντιπρόεδρος ΕΑΟΜ ΑμεΑ, Στέφανος Μπάμπης αθλητής Ηφαίστου Πατρών, Στέφανος Διαμαντής αθλητής Αετών Αθηνών, Παναγιώτης Σαουλίδης αθλητής Ηρόδικου Κομοτηνής και ο Πάρις Γεμουχίδης επαγγελματίας αθλητής αντισφαίρησης)

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title