Σύλληψη καταζητούμενου στο Ναύπλιο που έγινε διαρρήκτης και «κυνηγός» χαλκού

Apr 10, 2016
640 Views
VGlrL6d

Χρειάστηκε η συμμετοχή της Ε.Κ.Α.Μ. και ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. από την Αργολίδα, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία για τη σύλληψη του 38χρονου καταζητούμενου.

Για βαρύτατα αδικήματα είχε καταδικαστεί τέσσερις φορές ένας Έλληνας κακοποιός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος και είχε στραφεί στις λεηλασίες υλικών της Δ.Ε.Η. και την κλεπταποδοχή!

Χρειάστηκε η συμμετοχή της Ε.Κ.Α.Μ. και ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. από την Αργολίδα, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία στην επιχείρηση που οργάνωσε η Ασφάλεια Ναυπλίου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων για τη σύλληψη του 38χρονου καταζητούμενου, ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος!

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Ναυπλίου για ναρκωτικά, δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου με συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών πάλι για ναρκωτικά και δύο αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ναυπλίου με συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Όταν συνελήφθη ο καταζητούμενος, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν υπολογιστές, πλήθος κινητών και καρτών SIM και πέντε μηχανήματα που θεωρούνται προϊόντα κλοπών, αλλά και έναν τόνο και 750 κιλά χαλκού (!) αξίας 9.000 ευρώ που προέρχεται από καλώδια της Δ.Ε.Η. τα οποία είχε ξηλώσει για να πουλήσει το περιεχόμενο! Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

protothema.gr

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title