Συνελήφθη γκολκίπερ επειδή δέχθηκε 43 γκολ!!!

6 days ago
627 Views
b25762bc97ff43599eb7113f7cb3b824_l

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γερμανικής εφημερίδας Express, ο τερματοφύλακας της Βόντερορτ, ομάδας που αποτελείται κυρίως από πρόσφυγες από τη Συρία, το Ιράκ και τη Γουινέα, συνελήφθη την ώρα της προπόνησης!

Αστυνομικοί μπήκαν στο γήπεδο και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Το παράδοξο είναι ότι η σύλληψη του Μάρκο Κβίοτεκ έγινε λίγες ώρες μετά τη συντριβή της ομάδας του από την Ομπερχάουζεν (σ.σ. στη Γερμανική ομάδα είχε αγωνιστεί παλιότερα και ο βετεράνος καλαματιανός μεσοεπιθετικός άσος με το παρατσούκλι ” βασιλιάς” του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου Γιώργος Ψώνης!!!).

Ο ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και μερικές ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο, δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για τον λόγο για τον οποίο χρειάστηκε να συλληφθεί και να όντως είχε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης ημέρας ή επρόκειτο για… σατανική σύμπτωση.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης οι αστυνομικοί δεν εξήγησαν γιατί προχώρησαν στη συγκεκριμένη σύλληψη, ωστόσο ο ίδιος ο τερματοφύλακες φέρεται να είπε: «Απλά θέλουν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα».

Ωστόσο, υπάρχει και συνέχεια. Καθώς μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι από την ημέρα της σύλληψής του ο Κβίοτεκ δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην ομάδα με τη φημολογία να κάνει λόγο για εμπλοκή του σε στημένους αγώνες. Μέχρι στιγμής πάντως η γερμανική αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση.

madata.gr

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *