Στα δίχτυα μιας νοσηλεύτριας έπεσε ένας 14χρονος, τον οποίο η γυναίκα αποπλάνησε μέσω Facebook και μάλιστα ταξίδεψε μεχρι τα Δωδακάνησα για να τον συναντήσει.

6 days ago
398 Views
Δημοσίευση1

Πιο συγκεκριμένα, μια απίστευτη υπόθεση διαδικτυακής αποπλάνησης ανηλίκου από μια νοσηλεύτρια, κάτοικο Αθηνών, θα απασχολήσει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.
Όπως γράφει η εφημερίδα Δημοκρατική, η νοσηλεύτρια αφού προσέγγισε και φλέρταρε με τον ανήλικο μέσω facebook, κι αφού φέρεται να τον πολιορκούσε με ανήθικες προτάσεις, ταξίδεψε από την Αθήνα σε ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου, όπου διαμένει και ήλθε σε συνουσία μαζί του.
Το περιστατικό πληροφορήθηκε η μητέρα του ανήλικου, που κίνησε τη διαδικασία για την δίωξη της νοσηλεύτριας, η οποία αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του».

Το παιδί ηλικίας 14 ετών, μέσω του facebook, απέκτησε επαφή με την κατηγορούμενη, με την οποία συνομιλούσε σε καθημερινή βάση και για αρκετές ώρες, τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και με το κινητό του τηλέφωνο.

Από τότε που γνωρίστηκε με την νοσηλεύτρια, όπως υποστήριξε η μητέρα του, άλλαξε η συμπεριφορά του προς την ίδια και τον πατέρα του, ανέπτυξε επιθετική συμπεριφορά και δεν δεχόταν τις συστάσεις τους.

Παράλληλα, ενώ ήταν άριστος μαθητής, μειώθηκαν στην πορεία σημαντικά οι επιδόσεις του στο σχολείο. Η μητέρα απεκάλυψε ότι στις καθημερινές επαφές της νοσηλεύτριας με τον ανήλικο, εκείνη του έκανε ασελγείς προτάσεις.

Στις 23 Ιανουαρίου 2013 η νοσηλεύτρια μετέβη για πρώτη φορά στο νησί, όπου διαμένει ο ανήλικος και στις 24 Ιανουαρίου 2013 τον συνάντησε και ήλθε σε συνουσία μαζί του. Η μητέρα διαπίστωσε την συνάντηση, τηλεφώνησε στην νοσηλεύτρια και της ζήτησε να διακόψει μαζί του, λέγοντάς της ότι είναι ανήλικος.

Η νοσηλεύτρια φέρεται αρχικά να υπάκουσε και να αναχώρησε με πλοίο από το νησί αλλά στην πορεία συνέχισε να συνομιλεί μαζί του, μέσω του διαδικτύου αλλά και μέσω τηλεφώνου.
Η μητέρα φέρεται να είχε κι άλλη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της. Η νοσηλεύτρια τότε δήλωσε ότι δεν πίστευε ότι ο γιος της ήταν ανήλικος και ότι θα συνέχιζε να έχει επαφές μαζί του. Πλέον η υπόθεση φτάνει στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.