ΣΟΚ: Το μπάνιο των παιδιών κατέληξε σε τραγωδία

1 month ago
1098 Views
pnigmos_711137659

Τρία παιδιά, ηλικίας 10, 9 και 7 ετών, ανασύρθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας χωρίς τις αισθήσεις τους από τη θαλάσσια περιοχή «Στόμιου» Αγιόκαμπου Λάρισας.

Τα δύο νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και το τρίτο δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Λιμενική Αρχή Αγιόκαμπου και άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου πληροφορήθηκαν ότι αρχικά ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους δύο ανήλικοι ηλικίας 10 και 9 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών ανέκτησαν τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική.

Στη συνέχεια ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας 7χρονος, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και γιατρό του Κέντρου Υγείας Στομίου, στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου κατέληξε.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αγιόκαμπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

efsyn.gr

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *