ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Έριξαν “πόρτα” σε λουόμενους στην Αρβανιτιά. 2015

1 year ago
3521 Views
photo539-800x506

Απίστευτη πρόκληση από το μπαράκι στην Αρβανιτιά σημειώθηκε την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015 με αφορμή τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου. Έβαλαν άτομα στην κύρια είσοδο της παραλίας, καθώς και σε άλλες δύο πλαϊνές εισόδους και δεν επέτρεπαν σε κανέναν να περάσει εάν δεν πλήρωνε εισιτήριο.

Η δικαιολογία τους ήταν πως γινόταν συναυλία του Στέλιου Ρόκκου και η παραλία ήταν κλεισμένη γι’ αυτή την περίσταση. Όταν εμφανίστηκαν κάποιες παρέες και μια οικογένεια που ήθελαν να καθίσουν το βράδυ στην παραλία, εμποδίστηκε η είσοδός τους από τα άτομα στην είσοδο, λέγοντάς τους πως πρέπει να πληρώσουν εάν θέλουν να κατέβουν γιατί τραγουδάει ο Ρόκκος.

Κάποιοι αποχώρησαν και κάποιοι άλλοι τους εξήγησαν πως θέλουν απλά να αράξουν στην παραλία και δεν τους ενδιαφέρει εάν γίνεται συναυλία ή όχι. Έτσι και αλλιώς είναι γνωστό πως πολλοί επιλέγουν τις παραλίες τους καλοκαιρινούς μήνες για να αράξουν τα βράδια, είτε είναι ζευγάρια, είτε είναι παρέες. Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης όμως θεώρησαν πως αφού θα ακούνε τον Ρόκκο πρέπει και να πληρώσουν υποχρεωτικά.

Μάλιστα, έκαναν υποδείξεις και σε άτομα που βρίσκονταν στην παραλία αρκετή ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας. Τονίζουμε ότι βρίσκονταν στο χώρο της παραλίας και όχι στο χώρο του beach bar, δηλαδή δεν κάθονταν σε ξαπλώστρες ή τραπεζάκια του blublanc. Ακόμα και σε αυτούς απαίτησαν να αποχωρήσουν ή να καθίσουν με την απαραίτητη προϋπόθεση να πληρώσουν 13 ευρώ ο καθένας.

 

 

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title