Σητεία: Μαρτυρίες για το περίεργο αιλουροειδές -Πανικόβλητη τουρίστρια φώναζε βοήθεια

3 months ago
1273 Views

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχουν δει το περίεργο αιλουροειδές που έχει τρομάξει τη Σητεία. Μάλιστα, η τελευταία μάρτυρας που το είδε άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Οπως σημειώνει το ekriti.gr, πρόκειται για μια τουρίστρια στην Αγία Φωτία, η οποία απολάμβανε το μπάνιο της όταν είδε το αιλουροειδές και άρχισε πανικόβλητη να καλεί σε βοήθεια!

Ο Δήμαρχος Σητείας Θοδωρής Πατεράκης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, τόνισε ότι υπάρχουν άλλες έξι, «αξιόπιστες μαρτυρίες», οι οποίες κάνουν λόγο για αιλουροειδές, που φέρει στο τρίχωμα του τις καφέ – μαύρες ρίγες της τίγρεως. Ολοι μάρτυρες έχουν δει το περίεργο αυτό αιλουροειδές σε περιοχές που βρίσκονται σε μια ακτίνα 3 χιλιομέτρων από την πόλη της Σητείας.

Το ζώο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι επιθετικό, ούτε προς τους ανθρώπους, ούτε προς άλλα οικόσιτα ζώα.

Από τα αποτυπώματά του που έχουν εντοπιστεί, όλοι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για κάτι διαφορετικό από τα συνήθη.  Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για τον κρητικό αγριόγατο ή φουρόγατο, ένα ανθρωπόφοβο αιλουροειδές, μεγαλύτερο από τις κοινές γάτες, αφού το μήκος των αρσενικών μπορεί να φθάνει, μαζί με την ουρά (που συνήθως είναι στενότερη στη βάση και πιο φουντωτή στην άκρη), ακόμη και τα 80 εκ.. Το χρώμα του τριχώματός του είναι ανοιχτό καφέ με σκούρες κηλίδες και ραβδώσεις. Στη ουρά υπάρχουν μαύροι δακτύλιοι, ενώ το άκρο είναι πάντα μαύρο. Τρέφεται με λαγούς, πουλιά, έντομα και τρωκτικά, ενώ ζει σε βραχώδεις περιοχές.

Οι Αρχές της περιοχής πραγματοποιούν έρευνες χωρίς αποτελέσματα, μέχρι στιγμής, και ο κ. Πατεράκης συνέστησε ψυχραιμία…

………………………………………………>>>>>>>>>>>>>>>>>>

To (ψεύτικο) βίντεο του κρητικού αγριόγατου που κάνει το γύρο του διαδικτύου1467626725_823_To-ψεύτικο-βίντεο-του-κρητικού-αγριόγατου-που-κάνει-το-γύρο-του-διαδικτύου

 

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *