Σαρανταπεντάχρονος νάρκωνε, βίαζε και εξέδιδε ανήλικη

3 days ago
598 Views
anilikoi_apoplanisi
Συνελήφθη στην Αττικής Έλληνας 45 ετών, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και πρόκληση βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά σε βάρος ανήλικης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε, ο 45χρονος από τον περασμένο Μάρτιο έως τις αρχές του Ιουλίου, διάστημα στο οποίο παρείχε εργασία στην ανήλικη, σε κατάστημα που διατηρεί, της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες αγόραζε από το Ζεφύρι.
Παράλληλα, όταν η ανήλικη ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και ασκούσε κατ’ επανάληψη σωματική βία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος όχι μόνο βίαζε και έδινε ναρκωτικά στην ανήλικη, αλλά και την εξέδιδε σε γνωστούς του.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο κατάστημα και στις οικίες του 45χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 111,7 γραμμαρίων, μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα αεροβόλο πιστόλι, 600 φυσίγγια αεροβόλου όπλου, 54 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, μία γεμιστήρα πυροβόλου όπλου και τρεις κάλυκες.
Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title