ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ HAPPY DAY! Κοντομηνάς: «Αυτή την ντροπή, την έφαγα στη μούρη μου, σήμερα με εσάς!» – Τσιμτσιλή: «Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπετε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Jun 6, 2016
5133 Views

Πανικός έγινε σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπή Happy Day στον Alpha.
 
Κάποια στιγμή στην εκπομπή «έπαιξε» ένα βίντεο για την ιδιωτική πρωτοβουλία στην υγεία και ο Δημήτρης Παπανώτας είπε κάτι που παρερμηνεύτηκε και ξέσπασε κόντρα με τον Δήμο Βερύκιο, με την παρουσιάστρια να πηγαίνει γρήγορα-γρήγορα σε διαφημίσεις.
 

Επιστρέφοντας έκανε παρέμβαση ο πρόεδρος του σταθμού Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος ήταν κυριολεκτικά έξαλλος (όπως έγραψε και το usay.gr).

Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου σήμερα» ήταν η πρώτη κουβέντα που είπε ο κ. Κοντομηνάς και στη συνέχεια απαρίθμησε τα προβλήματα στον χώρο της υγείας, ενώ η κ. Τσιμτσιλή προσπαθούσε να δικαιολογηθεί: «Κύριε πρόεδρε, παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενα».
Τελικά, η εκπομπή πήγε σε διάλειμμα και όταν επέστρεψαν, η κ. Τσιμτσιλή είπε ότι επικοινώνησε κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων με τον κ. Κοντομηνά: «Μου είπε: δεν έχω κάτι μαζί σας, αλλά με την νοοτροπία του Έλληνα, που ενώ υπάρχουν όλες αυτές οι ελλείψεις, αντί να επικροτούμε μια ιδιωτική πρωτοβουλία, είμαστε εκεί για να την καταδικάσουμε. Έχει δίκιο».
 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title