Προσαγωγή 40 προσφύγων για τη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα

Apr 7, 2016
46 Views

Σαράντα πρόσφυγες από αυτούς που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά, προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ μετά από καθιστική διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν στοΣύνταγμα, σύμφωνα με την Αστυνομία. Αφού τους έγινε έλεγχος, τους επέστρεψαν στο λιμάνι, όπου ζουν εγκλωβισμένοι χιλιάδες πρόσφυγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου σαράντα πρόσφυγες πήγαν από τον Πειραιά στο Σύνταγμα προκειμένου να πραγματοποιήσουνκαθιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ κάποιοι εξ αυτών, που είχαν μαζί τους σκηνές, ήθελαν να κατασκηνώσουν στην πλατεία, μπροστά στο Κοινοβούλιο.

Οι άνδρες της Αστυνομίας, τους απαγόρευσαν να στήσουν σκηνές στο Σύνταγμα και στη συνέχεια άνδρες των ΜΑΤ τους οδήγησαν στο σταθμό του Μετρό. Λίγη ώρα αργότερα οι πρόσφυγες επέστρεψαν στο λιμάνι του Πειραιά.

Ορισμένοι ωστόσο που αρνήθηκαν να τους ακολουθήσουν προσήχθησαν ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε “κυνήγι” προσφύγων που είχαν λάβει μέρος στη διαμαρτυρία, στους δρόμους γύρω από το κέντρο, προκειμένου να τους οδηγήσουν στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων.

Ρεπορτάζ του RT

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title