Πένθος για τροχαίο-σοκ με τρεις νεκρούς

2 months ago
660 Views
ImageHandler (1)

Σκοτώθηκαν δύο ηλικιωμένοι και ο μουσικός Γιώργος Τριβιζάκης από το Ηράκλειο

Σε βαρύ πένθος έχει πέσει η τοπική κοινωνία του Αρκαλοχωρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον άδικο χαμό του 25χρονου μουσικού σε τροχαίο δυστύχημα.

Το δυστύχημα συνέβη το πρωί της Κυριακής περίπου στις 08:40 κοντά στον κόμβο του Σκαλανίου, όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι ηλικιωμένων με κατεύθυνση τις Αρχάνες, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ επιβατικό το οποίο οδηγούσε ο 25χρονος μουσικός.

Από την σφοδρή σύγκρουση δεν επέζησε κανείς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ηλικιωμένοι, περίπου 70 ετών, από το χωριό Αστρίτσι Ηρακλείου, πήγαιναν σε μνημόσυνο στα Πεζά και στο ύψος του κόμβου Σκαλανιού συγκρούστηκαν με το Ι.Χ του 25χρονου μουσικού από το Αρκαλοχώρι ο οποίος επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο του Ηρακλείου.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι οικογένειες των θυμάτων και ιδιαίτερα η οικογένεια του αδικοχαμένου παλικαριού που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή, μόλις στα 25 του χρονια.

Ο Γιώργος Τριβιζάκης ήταν γνωστός στον καλλιτεχνικό κύκλο της Κρήτης και πολλοί από τους οργανοπαίχτες και τραγουδιστές ήταν φίλοι του.

Ο γνωστός λυράρης Αχιλλέας Δραμουντάνης και προσωπικός φίλος του αδικοχαμένου μουσικού μην μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί, ακύρωσε προγραμματισμένη εμφάνισή του στην Αθήνα γράφοντας πολλά συγκινητικά μηνύματα στο λογαριασμό του στο Facebook.

«Γιωργιό μου ξύπνα, γύρισε
Είναι νωρίς ακόμη
Αναθεμάσε χάροντα
Και για δε λάσεις γνώμη….
Σήκω παιδί μου να χαρεί
Η μάνα που σε γέννα
Να πούμε εμείς οι φίλοι σου
Πως ήταν ένα ψέμα
Παιδί μου αναντράνισε
Για δε θα νταγιαντίσω
Γαμπρό ντυμένο να σε ιδω
Να σε νεκροφιλήσω…».

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title