Πάρτι οργίων με 400 open minded άτομα «Σόδομα και Γόμορα»

2 months ago
330 Views
b848a-parti-orgion-syllipseis

Σε «Σόδομα και Γόμορα» μετατράπηκε γνωστό στέκι swingers στον Πειραιά, όπου διοργανώθηκε ένα κολασμένο Χριστουγεννιάτικο πάρτι οργίων, στο οποίο παρευρέθησαν πάνω από 400 άτομα!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso»,  η «εκδήλωση» έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής, με δεκάδες «ανοιχτόμυαλα» ζευγάρια να ανταλλάσσουν συντρόφους και ερωτικές εμπειρίες.

Τον ρόλο της παρουσιάστριας είχε η πορνοστάρ Μαρία Λιαγουροπούλου – Αλεξάνδρου, η κήρυξε την έναρξη της ξέφρενης βραδιάς με ένα ιδιαίτερο χάπενινγκ.

«Ατελείωτες σεξουαλικές συνευρέσεις, συνεχείς ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, ομαδικά όργια και special δώρα», περιγράφει με λεπτομέρειες η εφημερίδα.

Τα όργια, κατά το δημοσίευμα,  κράτησαν για πολλές ώρες και δεν σταμάτησαν μέχρι που οι υπεύθυνοι του καταστήματος αναγκάστηκαν να ανοίξουν τα φώτα στο club, για να κάνουν σαφές στους swingers  ότι η ακόλαστη βραδιά είχε φτάσει στο τέλος της.

«Μέσα σε λίγα λεπτά όλοι οι prive χώροι γέμισαν με γυμνά κορμιά. Στους καναπέδες, στα ανάκλιντρα, στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, ακόμη και στις τουαλέτες, άντρες και γυναίκες επιδόθηκαν σε άγριο, αχαλίνωτο σεξ», περιγράφεται.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι έδειχναν ιδιαίτερες προτιμήσεις για συγκεκριμένους χώρους, ενώ μεγάλη ζήτηση είχε το «Doctor’s Room».

Στείλε μήνυμα
1
Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας ..

Start