Ολοκληρώθηκε το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστική για όλους «Άννα Πολλάτου» – Κεφαλονιά 2016

3 months ago
771 Views
28ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστική για όλους «Άννα Πολλάτου» – Κεφαλονιά 2016

Εντυπωσιακά ολοκληρώθηκε χτες το Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους «Άννα Πολλάτου», που διεξήχθη για 28η συνεχή χρονιά στο όμορφο νησί μας, από 29 Ιουνίου – 4 Ιουλίου. Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς και είναι υπό την αιγίδα της ΕΓΟ.

IMG_0167

Η χθεσινή 4η και τελευταία ημέρα ημέρα ήταν η κορύφωση της διοργάνωσης. Ξεκινήσαμε με το πολυαναμενόμενο beach party στο COSTA COSTA στο Μακρύ γυαλό όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την θάλασσα, να χαλαρώσουν, αλλά και να χορέψουν. Να γνωριστούν μεταξύ τους, να διασκεδάσουν, να φωτογραφηθούν και γενικά να κρατήσουν μερικές από τις πιο όμορφες χαλαρές αναμνήσεις από αυτή την συμμετοχή τους.

IMG_1778

Στην κεντρική παρουσίαση στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου, 26 ομάδες με περισσότερα από 40 μοναδικά προγράμματα εντυπωσίασαν. Το κέφι ήταν περισσό και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, στιγματίζοντας μια από τις πιο πετυχημένες διοργανώσεις των τελευταίων ετών.IMG_9680

Αυτό είναι το δικό μας Φεστιβάλ που κάθε χρόνο τιμούν με την παρουσία του δυνατές ομάδες από ολόκληρη τη χώρα, αλλά και το εξωτερικό,

 

Ως φινάλε θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του φεστιβάλ:

 

  • Τους χορηγούς μας…
  • Τους εθελοντές που βρέθηκαν σε κάθε σημείο και προσέφεραν στην διοργάνωσή
  • Τους υπεύθυνους των ομάδων
  • Τα παιδιά που παρευρέθηκαν και τους γονείς τους
  • Όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους
  • Τα τοπικά και Πανελλήνια Μ.Μ.Ε. που με χιλιάδες φωτογραφίες κάλυψαν κάθε μοναδική στιγμή της διοργάνωσης
  • Όλους όσους προέβαλλαν την διοργάνωση και βοήθησαν στην διάδοσή της

 

Ολοκληρώνοντας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 28 Ιουνίου – 3 Ιουλίου 2017, στο 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστική για όλους «Άννα Πολλάτου» – Κεφαλονιά 2017, σε αυτή τη μεγάλη ετήσια γιορτή για τον αθλητισμό στην Κεφαλονιά και σας περιμένουμε να παρευρεθείτε και να ζήσουμε μαζί αυτές τις μοναδικές στιγμές, που το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστική για όλους «Άννα Πολλάτου» κάθε χρόνο προσφέρει.

 

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *