Ξεκίνησε το 11ο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά ΑΤΡΕΑΣ

May 5, 2016
289 Views

Mε την καθιερωμένη τελετή έναρξης που έγινε στο Στάδιο Ναυπλίου, ξεκίνησε και επίσημα το 11ο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά ΄΄ΑΤΡΕΑΣ΄΄, που συνδιοργανώνουν η ΕΠΣ Αργολίδας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι δήμοι Ναυπλίου, Άργους – Μυκηνών.img_9990_large_0

Οι αγώνες θα διεξαχθούν μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι σε γήπεδα της ευρύτερης περιοχής με φυσικό και τεχνητό χλοοτάπητα.

Συμμετέχουν ομάδες όπως η Αγγλική Σαουθάμπτον, η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας ( στους παίδες) Λουβτσετάτα, ο Ολυμπιακός Πειραιά, ο Αστέρας Τρίπολης, οι σχολές Άρσεναλ από την Κύπρο και πολλές ομάδες από την Αργολίδα.

Στη σημασία της διοργάνωσης , κατά την τελετή έναρξης, αναφέρθηκαν ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημ. Κωστούρος, οι βουλευτές Αργολίδας κ.κ. Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός , Γιάννης Μανιάτης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης.

Την έναρξη του τουρνουά κήρυξε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γιάννης Αποστολόπουλος που αναφέρθηκε στον παιδαγωγικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου αλλά και στα ποικίλα οφέλη του νομού από μια τέτοια διοργάνωση που αποτελεί πλέον θεσμό .

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε η ομάδα παίδων της ΕΠΣ Αργολίδας που κατέκτησε την πρώτη θέση στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΟ.

Την απονομή κυπέλλου και μεταλλίων έκανε, ως εκπρόσωπος της ΕΠΟ , ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Γιάννης Αποστολόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣΑ Γιάννης Ματζούνης, Αλέκος Σταμάτης, Γιάννης Γαλανόπουλος, το τεχνικό επιτελείο της ΕΠΣΑ, ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπλίου κ./ Γιάννης Καζάς. Και μεγάλος αριθμός γονέων παικτών και συνοδοί των ομάδων που συμμετέχουν στον ΄΄ΑΤΡΕΑ΄΄.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title