Νεκρός βρέθηκε ψαράς που είχε χαθεί από το βράδυ της Παρασκευής

1 month ago
835 Views
varka-650

Με δραματικό τρόπο έπεσε η αυλαία των ερευνών για τον εντοπισμό του 68χρονου άνδρα στη θαλάσσια περιοχή Σκροπονερίων της Εύβοιας. Ο άτυχος ερασιτέχνης ψαράς έπεσε στο νερό μαζί με τον μπατζανάκη του, όταν η βάρκα στην οποία επέβαιναν αναποδογύρισε εξαιτίας της έντονης θαλασσοταραχής στον κόλπο των Σκροπονερίων Ανθηδώνος, περιοχή «βουλευτικά» το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το EviaZoom, ο μπατζανάκης του κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι τη στεριά, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και με τον 68χρονο, που από την ώρα που αναποδογυρίστηκε η βάρκα, χάθηκαν τα ίχνη του. Το λιμενικό ειδοποιήθηκε αμέσως με αποτέλεσμα να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση και ενώ στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε τελικά το πρωί στην θαλάσσια περιοχή, Όρμο Σκροπονερίων, από τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο άνδρες έκαναν διακοπές στη περιοχή και διέμεναν μόνιμα στο Περιστέρι Αττικής.

Πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο ψαρά μέσα σε λίγες ώρες στην Εύβοια. Το πρωί της Παρασκευής είχε εντοπιστεί από δύτη στη Λιανή Άμμο η σορός ενός άλλου 68χρονου.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *