Ναύπλιο-Συνάντηση συμμαθητών μετά 40 χρόνια..

Apr 25, 2016
242 Views
simmathites1_copy

ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 1976 ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Τελικά το ραντεβού ΄΄΄κλείστηκε΄΄ για τις 17 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8 το βράδυ… Που αλλού βέβαια..? Φυσικά στο σχολείο …εκεί που πέρασαν χαρές αλλά και δυσκολίες, όμως οι αναμνήσεις είναι μόνο ευχάριστες. Με τις σχολικές ..αταξίες , τις ..κοπάνες , τα πρώτα φλερτ αλλά και τις πρώτες μαθητικές …κινητοποιήσεις.

40 ακριβώς χρόνια θα συμπληρωθούν τον Ιούνιο από τότε που μια ομάδα παιδιών του Κλασσικού και του Πρακτικού Γυμνασίου Αρρένων ( που είχε και λίγα κορίτσια στο Πρακτικό..) έβγαζαν την αναμνηστική φωτογραφία την τελευταία μέρα των εξετάσεων , πριν διαβούν την αυλόπορτα και ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή τους.

Κάποιοι στο ραντεβού δεν θα είναι παρόντες γιατί ΄΄έφυγαν ΄΄ νωρίς, αλλά είναι πάντα στις καρδιές των συμμαθητών όπως ο Σπύρος, ο Άκης, Ο Γιάννης, ο Θανάσης..

Ήδη η ..άτυπη οργανωτική επιτροπή κανονίζει τις λεπτομέρειες, η ανταπόκριση των παλιών συμμαθητών είναι μεγάλη , είχαν βρεθεί άλλωστε και στα 30 χρόνια… Μαζί θα είναι κι αρκετοί από τους καθηγητές εκείνης της χρονιάς, άλλωστε τώρα δεν υπάρχει άγχος ..καταλόγου και …βαθμού.

Η συνάντηση λοιπόν στο σχολείο..και μάλιστα στις αίθουσες που φοιτούσαν και τότε ,για να ακολουθήσει ….συμπόσιο.

΄΄Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη , θα ληφθούν απουσίες ενώ δεν επιτρέπεται η παρουσία συζύγων, παιδιών και …εγγονιών ΄΄ τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση των οργανωτών.

Περισσότερες πληροφορίες από τους ..ηθικούς αυτουργούς της συνάντησης Γιάννη Γαλανόπουλο ( 6944-677607) και Φούλη Κουικόγλου ( 6945-999667 )

 

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title