Ναύπλιο:Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο και η Οικονομική Επιτροπή

Jun 6, 2016
429 Views
maxresdefault

Παρακαλείσθε, σύμφωνα με της διατάξεις του άρθρου 95 παρ.4 και 96 του Ν.3463/2006, να προσέλθετε στις 7/ 06/2016 , ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 , στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ 1ο Αντικατάσταση μελών επιτροπών , λόγω συνταξιοδότησης υπαλλήλων
ΘΕΜΑ 2ο Αποδοχή πίστωσης από ΚΑΠ για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας και κατανομή αυτής.

 

ΘΕΜΑ 3ο Περί Εκτίμησης αναμενόμενης παραγωγής ελαιολάδου στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου στις οποίες θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα δακοκτονίας κατόπιν της 18/20106 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου .
ΘΕΜΑ 4Ο Περί παραχώρησης της χρήσης του με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ 9185 αυτοκινήτου στο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν για την υλοποίηση του προγράμματος « ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ».
ΘΕΜΑ 5Ο Έγκριση έκδοσης άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς διαδικτύου (internet) της OPRICHTCHENKO ALENA του ANATOLI που θα λειτουργεί εντός επιχείρησης αναψυχής και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματοδών ποτών.
ΘΕΜΑ 6Ο Έγκριση διοργάνωσης « εβδομάδας πρόληψης και προαγωγής υγείας από το Δ.Ναυπλιέων για το έτος 2016 ».
ΘΕΜΑ 7Ο Έγκριση 1ου ΑΠΕ και παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου : « Διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις Δ.Ναυπλιέων ».
ΘΕΜΑ 8Ο Έγκριση συνδιοργάνωσης «καλοκαιρινής γιορτής» Ειδικού Γυμνασίου Αργολίδας.
ΘΕΜΑ 9Ο Χορήγηση παράτασης χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης κατά 12 μήνες στην Προγραμματική Σύμβαση με τίτλο :« Ολοκλήρωση του Πολεοδομικού και Χωροταξικού σχεδιασμού της Δ.Ε Αίνης του Δ. Ναυπλιέων -Ολοκλήρωση σύνταξης των μελετών ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ »
ΘΕΜΑ 10ο Περί έγκρισης τροποποίησης προϋπολογισμού έτους 2016.
ΘΕΜΑ 11ο Περί πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών ( 2 μηνης ) δίμηνης χρονικής διάρκειας, στην κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας .
ΘΕΜΑ 12ο Έγκριση παράτασης προθεσμίας ολοκλήρωσης του έργου « Τεχνικά έργα Οδοποιίας Δ.Ναυπλιέων ».
ΘΕΜΑ 13ο Έγκριση και διάθεσης πίστωσης για τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης στο πλαίσιο του εορτασμού της Αγίας Τριάδος \ Πολιούχου της Δημοτικής Ενότητας Μιδέας.
ΘΕΜΑ 14ο Έγκριση εκτέλεσης εργασίας Επισκευή τοιχίου αντιστήριξης επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στην παλιά πόλη του Ναυπλίου».
ΘΕΜΑ 15ο Έγκριση της υπ’αριθμ . 7/2016 τεχνικής μελέτης του έργου με τίτλο « Οριζόντα σήμανση οδών».
ΘΕΜΑ 16ο Έγκριση της υπ’ αριθμ. 38/2016 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ « Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν» με θέμα: « επιβολή τροφείων σχολικού έτους 2016-2017 ».
ΘΕΜΑ 17ο Περί εγκρίσεως συνδιοργάνωσης του « Ανοιχτού Πανελλήνιου πρωταθλήματος Τοξοβολίας» στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου
ΘΕΜΑ 18ο Έγκριση της υπ’ αριθμ. 39/2016 απόφασης ΔΣ του ΝΠΔΔ « Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν» με θέμα: « τριμηνιαία έκθεση εκτέλεσης προϋπολογισμού Α΄ τριμήνου του έτους 2016 ».
ΘΕΜΑ 19ο Έγκριση της αρ. 26/2016 απόφασης του ΔΣ του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία « Δημ. Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου» με θέμα: 1η τροποποίηση π/υ οικ. έτους 2016.
ΘΕΜΑ 20ο Περί εγκρίσεως ετήσιας συνδρομής του Δ.Ναυπλιέων στην τράπεζα Νομικών Πληροφοριών «ΝΟΜΟΣ»
ΘΕΜΑ 21ο Έγκριση « τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης προϋπολογισμού Α΄ τριμήνου του έτους 2016 ».
ΘΕΜΑ 22ο Περί διοργάνωσης εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου «Το αρχείο της επαρχιακής Δημογεροντίας Ναυπλίου (1828-1829)» και ψήφιση σχετικής πίστωσης για τιμητική εκδήλωση.
ΘΕΜΑ 23ο Ανάκληση μέρους της αρ. 146/2016 απόφασης του Δημ. Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.       ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ

 

Πρόσκληση σύγκλησης ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων.

 

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στην ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων, η οποία θα γίνει στην αίθουσα ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στις7/06/2016 , ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση πρακτικών Νο 1 &Νο 2 του πρόχειρου διαγωνισμού για τη διοργάνωση του Μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου .
ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αιρθμ. 8/2016 μελέτης με τίτλο « προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείου Δ.Ναυπλιέων για το έτος 2016 » και καθορισμός των όρων του πρόχειρου διαγωνισμού.
ΘΕΜΑ 3ο Περί έγκρισης διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού οικ. έτους 2016.
ΘΕΜΑ 4ο Kαθορισμός των όρων διακήρυξης για τη μίσθωση χώρου στάθμευσης οχημάτων του Δήμου και επισκεπτών στην παραλία Πλάκας στην ΤΚ Δρεπάνου .
ΘΕΜΑ 5ο Kαθορισμός των όρων διακήρυξης για τη μίσθωση χώρου στάθμευσης οχημάτων του Δήμου και επισκεπτών στην ΔΚ Τολού .
ΘΕΜΑ 6ο Καθορισμός όρων διενέργειας ανοιχτής δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου :« Αντικατάσταση Κουφωμάτων στο Γυμνάσιο Δρεπάνου ».

 

ΘΕΜΑ 7ο Καθορισμός όρων διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού με σύστημα με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης για την εκτέλεση του έργου: « Κατασκευή αντιστήριξης για προστασία οδού στην πλάκα Δρεπάνου ».
ΘΕΜΑ 8ο Καθορισμός όρων διενέργειας ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού με σύστημα με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης για την εκτέλεση του έργου: « επισκευή παιδικών χαρών ».
ΘΕΜΑ 9ο Περί απευθείας ανάθεσης εκτέλεσης του έργου « Επισκευές στον εξώστη Βίλας Ζυμβρακάκη ».
ΘΕΜΑ 10ο Περί απευθείας ανάθεσης εκτέλεσης του έργου « Επούλωση λάκκων στη ΔΕ Ν.Τίρυνθας ».

 

ΘΕΜΑ 11ο Περί απευθείας ανάθεσης εκτέλεσης του έργου « Επούλωση λάκκων στη ΔΕ Μιδέας ».
ΘΕΜΑ 12ο Περί απευθείας ανάθεσης εκτέλεσης του έργου « Επούλωση λάκκων στη ΔΕ Ναυπλίου ».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ &
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ

 

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title