ΝΑΙ !!! Αυτή είναι η πιο ελαστική γυναίκα στον πλανήτη

2 months ago
473 Views
timthumb (4)
Ρωσίδα γυμνάστρια παίρνει με το σπαθί της το τίτλο για την πιο ευλύγιστη γυναίκα στον πλανήτη (Pics+Vid)

Το όνομα αυτής, Julia Guenthel. Η 29χρονη κοπέλα έχει γίνει διάσημη στη χώρα της με το όνομα Zlata. Είναι στο επάγγελμα γυμνάστρια και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ακροβάτης σε τσίρκο στη Γερμανία λόγω της ευλυγισίας της.

Για αρκετά χρόνια εργαζόταν ως γυμνάστρια στην πατρίδα της, ενώ αργότερα ασχολήθηκε με τα ακροβατικά.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει μπει δύο φορές στο Ρεκόρ Γκίνες. Τη μία φορά κατάφερε να ανοίξει τα περισσότερα μπουκάλια μπύρας μέσα σε ένα λεπτό χρησιμοποιώντας μόνο τα πόδια της, ενώ τη δεύτερη φορά έσκασε τρία μπαλόνια μέσα σε δώδεκα δευτερόλεπτα με την πλάτη της.

“Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα έκανα κάποια άλλη δουλειά εκτός από αυτή που κάνω. Εχει πολλή πλάκα και είναι κάτι δημιουργικό, φορώντας παράλληλα και τα ανάλογα σε κάθε περίσταση κοστούμια. Όμως για να κρατάω τη φόρμα μου εξασκούμαι καθημερινά πολύ σκληρά. Κάνω τουλάχιστον 2 ώρες καθημερινά γυμναστική. Οι fans μου λατρεύουν αυτό που κάνω και θέλουν και prive show. Συχνά μου στέλνουν διάφορα ρούχα ή παπούτσια για να τα φορέσω στις εμφανίσεις μου. Θα ήθελα να το κάνω αυτό και στα 70 μου. Ξέρω πολλούς που κάνουν το ίδιο και είναι 60 και 70 χρόνων”, έχει πει η ίδια σε συνέντευξη της στο Manic Magazine.

Μετά την πρόσφατη έκδοση του διαζυγίου της κυκλοφόρησε ένα ημερολόγιο για το 2016 με τον εύλογο τίτλο, “Όταν η ομορφιά εκφράζεται μέσα από την ευελιξία”.

Τις φωτογραφίες του ημερολογίου, μπορείτε να τις δείτε παρακάτω.

Ευλύγιστη η κοπέλα:

Στείλε μήνυμα
1
Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας ..

Start